Algemeen

5 om te zien op Graspop Metal Meeting 2018

Whoohoo….nog exact 13 dagen, 13 uur  en 13 minuten en het is weer Graspop Metal Meeting. (nu ja toen ik deze blog begon te schrijven toch). Jep een die-hard metalhead hier. 4 dagen van loeiharde gitaren en gebrul…thuiskomen dus. Metal is ook de muziek waar ik mee hardloop…een lange trage of een korte snelle training. Maakt niet uit. Metal rules! Jep zelfs mijn trage lopen…heb je al eens geprobeerd om door te lopen terwijl je aan het headbangen bent?? Autorijden gaat nog maar juist..:-D

4 dagen..dus ook weer heel veel keuze (heb dus geen flauw idee hoeveel bands er juist komen). Dit jaar valt de keuze mee van de bands die ik wil zien. Deze 5 bands (in willekeurige volgorde)  wil ik graag met jullie delen, zo leren jullie misschien nog wat bij :-p

Guns ‘n Roses

Puur jeugdsentiment. Paradise City, November Rain, Nighttrain…ik kan ze allemaal meebrullen. Een groep die ik echt niet wil missen. Voor ons groepje is dit een echte must see, een trip to memorylane.

Iron Maiden

Ja wat moet ik hier nog over vertellen…Iron Maiden moet je zeker gezien hebben.  Mijn stembanden gaan het zwaar te verduren krijgen dit festival. Fear of the Dark, Number of the Beast, Powerslave…en natuurlijk Run to the Hills (ideaal voor je heuveltrainingen)

Diablo BLVD

Metal van eigen bodem, de groep van de welbekende Alex Agnew.

Arch Enemy

Vrouwelijke leadzangeressen…spijtig genoeg nog veel te weinig aanwezig in de metalscene. Toch zijn er en die kunnen echt een aardig potje screamen..

At The Gates

My cup of tea…het zwaardere werk..(al vind ik het nog wel meevallen). Een groep die ik tijdens 1 van de vorige edities heb ontdekt en nu zeker nog eens wil meepikken.

Zo nu is jullie muzieksmaak weer een beetje verbeterd. Nu kan ik me bezig gaan houden met welke kleren ik ga aandoen. Mijn accessoires bijeen zoeken, zwarte eyeliner zoeken….en mijn haar misschien weer kleuren. (dacht aan paars dit jaar)

 

Hebben jullie nog suggesties van welke band ik zeker eens moet gaan bekijken?

Liefs Linda

2 Comments

 • Sandra

  Ben eens op de line-up gaan kijken. Buiten Iron Maiden zou ik zeker ook Avenged Sevenfold gaan kijken op vrijdag. Op zaterdag Volbeat. Op zondag Vandenberg’s Moonkings, Eisbrecher, Body Count feat. Ice-T en Lacuna Coil. Heel veel plezier!

  • Linda

   Body Count is een favoriet van Mario, dus die ga ik zeker eens zien. Avenged Sevenfold is ook goed, dus na Vader zal ik zeker nog een stukje van hun meepikken. Vandenberg’s Moonking en Eisbrecher ken ik nog niet, dus als ik op tijd op het festival geraak zondag ga ik ze eens bekijken. Volbeat twee jaar terug reeds gezien, maar is mijn ding niet, ik ga dan naar Bloodbath.
   Bedankt voor je tips alvast.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.