Maandag 28 mei 2018

Een dagje van hard werken…’s Avonds wat tijd om te ontspannen genomen bij mijn paarden.

Dinsdag 29 mei 2018

Whoopwhoop vandaag mijn nieuwe schoenen aan een test onderworpen. Thuisgekomen na mijn werk en direct vertrokken. Want er hing onweer in de lucht en nu was het nog droog. Tijdens het hardlopen hoorden we het wel goed rommelen en zagen we echt zwarte wolken afkomen. Een betere motivatie om door te lopen is er niet. Gelukkig waren we voor de bui thuis.

Nadien nog achter mijn laptop gekropen voor een sessie van Kickstart your Bussines.

Woensdag 30 mei 2018

Vandaag bezig geweest met mijn nieuwe looptraining van 9 juni aan het uitwerken. Er staat interval op het programma…en voor zoiets is het handig dat ik een fluitschema heb. Anders laat ik ze misschien veel te lang tempo lopen.

Donderdag 1 juni 2018

Thuisgekomen met barstende hoofdpijn. Wijselijk in mijn bed gekropen.

Vrijdag 2 juni 2018

Gelukkig heeft het geholpen…hoofdpijn was weg. Gelukkig dus…want vandaag stond er een bezoek aan een sportwinkel op het programma voor een mogelijke samenwerking. Na een goed gesprek, besloten om in zee te gaan. Zo heb ik besloten om shirts te laten maken, dus nu kan ik op zoek welke soort en welke kleur. Ook de tekst …pff. Meer info over die shirts binnenkort op de site en facebook.

Zaterdag 3 juni 2018

Misschien is het al opgevallen, maar hardlopen is er nog niet veel gedaan deze week. Dit komt mede omdat ik wat veel last begon te krijgen van mijn sudeck voet. Om het goed te maken, hebben we vandaag de mountainbike nog es van stal gehaald. Binnenkort is het Graspop Metal Meeting (jeuj) en we gaan hier met de fiets naartoe. Denk nu niet dat dit zo ver is hoor..het is een 16 km. Dus doenbaar met de fiets. Enkel wilden we eens weten of we ‘binnendoor’ er konden geraken met de fiets. Natuurlijk zijn we weer verkeerd gereden en hadden we meer kilometers…

Zondag 4 juni 2018

Omwille dat mijn voet nog altijd niet tiptop is, geen risico genomen. Ook vandaag geen hardloopschoenen, maar terug mijn fietsschoenen. Omdat we gisteren verkeerd gereden zijn, vandaag terug die kant uit. Zo leren we de weggetjes kennen he ..

De voet is nu al een stukje beter, hopelijk gaat het volgende week goed lukken om terug te hardlopen. Want ondanks dat ik graag met mijn mountainbike rondsjees, loop ik toch ietsje liever.

Groetjes

Linda