Geen categorie,  maandoverzichten

Weekoverzicht #6

maandag 4 juni 2018

Zoals gewoonlijk weer een dagje thuiswerken..wat een interessant leven leid ik toch he. Daarnaast heb ik wat aan mijn core gewerkt. Ik moest dringend die trainingen is terug oppakken. Dus matje buiten uitgerold en een sessie gedaan. Verbazend had ik toch nog wat buikspieren. Vanaf nu elke maandag terug op te nieuw.

Dinsdag 5 juni 2018

Hier zag ik het nog zitten..

Normaal gingen we hardlopen deze avond. Maar na een paar kilometer vechten in de hitte, besloten om er een wandeling van te maken. Wat is me dat toch met het weer. Veel te warm voor mijn astma. Misschien een zuurstoftank op mijn rug in plaats van een camelbag?

Woensdag 6 juni 2018

zalig die ochtenden…

Omdat avondlopen echt niet lukken de laatste tijd, mijn wekker maar es heel vroeg gezet. Zo gezegd zo gedaan…nu ja toen hij ging, vloekte ik toch een beetje. Ik had het gevoel dat ik maar juist ingeslapen was. Toch alle moed bijeen geraapt en mijn hardloopschoenen aangetrokken.
Ondanks het vroege uur was het al warm..aangenaam warm dit keer. Het ging eigenlijk best goed zo nuchter en vroeg op stap. Eenmaal thuis wel megahonger. Eigenlijk had ik gedurende de dag echt een goede eetlust. Wat met het warme weer voor mij eerder uitzonderlijk is. Ook had ik een pak meer energie. Dit ga ik meer doen.

Donderdag 7 juni 2018

Normaal had ik ‘s avonds nog wat werken op de planning staan. Helemaal geen zin in, zeker niet toen ik met Mario begon te discussiëren welke acts we op Graspop Metal Meeting gingen zien. Het tijdschema van Graspop ziet er dit jaar wel goed uit..niet veel wat ik echt wil zien. Dus veel tijd om nieuwe dingen te ontdekken. Mijn 5 favorieten heb ik al meegedeeld (lees 5 om te zien op Graspop Metal Meeting 2018 ) Daarnaast zijn er nog een paar anderen. Toch heb ik nog wat lege plekken. Deze kunnen gerust ingevuld worden door andere acts (aanbevelingen altijd welkom. Of natuurlijk door leuk gezelschap. Kom je ook naar Graspop? Dan maak ik graag tijd om een babbeltje te doen daar.

Vrijdag 8 juni 2018

Een halve dag werken. ‘s Ochtends regende het…zou het eindelijk frisser worden. Tegen de middag echter waren de temperaturen weer de hoogte ingegaan. In de namiddag met mijn paarden bezig geweest..lees: vooral met de dazen van me weg te houden.

Zaterdag 9 juni 2018

rustige tochtje, dus ook rusten onderweg…

Omdat ik geen zware training meer mocht doen, maar ik toch graag bezig ben, besloten om nog maar es de mountainbike van stal te halen. Een rustige..heel rustig fietstochtje. Onderweg kwamen we een opstapplaats van kano’s (is dat wel de juiste uitdrukking?) tegen. Dit wil ik ook wel es doen..als ik het ga durven is iets anders. Op de terugweg kwamen we een stalletje met aardbeien en kersen tegen…Vlug een paar bakjes gekocht.

Euhm…had ik al verteld dat ik met de mountainbike op pad was? Jep dus..gelukkig hebben de meesten het overleefd naar huis. Toch hadden ze geen lang leven beschoren hoor.
In de namiddag kwam de dochter op bezoek en zijn de kersen in een mum van tijd op. De aarbeien hebben het tot de avond overleefd.

Nadat de dochter weg was, nog vlug een terrasje gaan doen met mijn bestie.

Zondag 10 juni 2018

what the *, heb ik echt zo snel gelopen??

D-day…of nu ja L-day. Vandaag na een lange tijd nog es een lactaattest laten uitvoeren. Hierover woensdag meer.
In de namiddag weer naar mijn paarden en daar nog wat gewerkt.

Liefs Linda

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.