Maandag 21 mei 2018

Vandaag had ik een namiddag bij mijn beste vriendin gepland. Ook ging zij wat foto’s van mij nemen voor mijn website…eens in gewone kledij in plaats van altijd in mijn looptenue. Zodat jullie ook een andere kant van mij zien. Ondanks dat ik zelf veel selfies neem en Mario me tijdens lopen trekt, vind ik zo een fotoshoot vreselijk…Gelukkig kent Carolien me door en door. Daardoor weet ze perfect hoe ze me aan het lachten kan maken en me dus ontspan.

Dinsdag 22 mei 2018

Normaal gingen we deze avond hardlopen. Echter toen ik thuiskwam van mijn werk, was het zwaar aan het onweren. We besloten nog eventjes af te wachten en eerst onze kippen en paarden te gaan verzorgen. Misschien was het dan wel over. Viel dat wat tegen, aan de wei waren er verzopen kippen, paarden …en baasjes. Wijselijk besloten om het hardlopen toch uit te stellen.

Woensdag 23 mei 2018

Poging twee om te hardlopen. Nu geen onweer,maar eerst had ik nog een sparringsessie met Naomi van zakenmeisje. Weer veel nieuwe ideeën gekregen om uit te werken. Daarna kon ik eindelijk op pad. Poeh wat viel het tegen zeg. Het was echt nog laf en veel te warm. Echt ik heb heel graag zomer, maar om in te hardlopen geef mij dan maar herfst (winter te koud). Normaal stond er een training met tempoblokjes op de planning. Deze wijselijk vervangen door 70 minuten lsd.

Donderdag 24 mei 2018

Vandaag weer hardlooptijd. De bedoeling was om vandaag de tempoblokjes te lopen. Dus beetje uitleg wat ik juist bedoel met mijn tempoblokjes: eerst natuur een opwarming. Dan 10 minuten snel en dan 10 minuten traag, Dit 3 keer achter elkaar. Na de eerste keer besloten om de tweede blok over te slaan. Het was echt niet mijn loopweek zo te merken. De derde tempoblok toch nog eens aangezet. Wonderlijk was het me gelukt om dit zelfs in een snel tempo te doen ..nu ja snel voor mij dan toch. Zo heb ik toch mijn training met een goed gevoel kunnen afsluiten.

Vrijdag 25 mei 2018

Rotdagje gehad…gelukkig nog goed kunnen afsluiten ‘s avonds. Mijn petekindje en zijn zus (dus nichtje) zijn nog op bezoek geweest. Nu ja, kindje…hij is al bijna 16 jaar. Het lijkt nog maar gisteren dat ie geboren is.

Zaterdag 26 mei 2018

Vandaag naar mijn lievelingswinkel geweest: een loopwinkel. Een nieuwe waterrugzak gekocht. Want sinds dat ik mijn ac-gewricht een beetje ontwricht heb, zat mijn vorige rugzak totaal niet meer goed. Na honderdduizend keer proberen om hem aangepast te krijgen, heb opgegeven en een nieuwe gekocht. Zag ik daar natuurlijk ook de nieuwe collectie van Saucony…dus me vlug nog een paar schoenen aangeschaft. Nu heb ik weer twee paar en kan ik weer afwisselen.

mijn nieuwe rugzak

love my new shoes

De rest van de dag heb ik nog wat nieuwe loopoefeningen opgesteld en mijn start-to-ddt (=dwars door Turnhout) aangemaakt. (voor meer info hierover zie mijn pagina finallyrun.be/event en als je graag eens een training met mij wil meemaken kan je hier kijken: looptrainingen)

Zondag 27 mei 2018

Deze ochtend vroeg op pad gegaan om de hitte voor te zijn. Viel dat tegen zeg. Gelukkig had ik mijn nieuwe rugzak bij. Tempo was vandaag echt super traag..ik denk dat een slak mij nog ging inhalen. Op een bepaald moment besloten om er maar een wandeling van te maken. Toch een 2u30 bezig geweest. Jep deze week was het absoluut niet mijn week

Gelukkig kan ik de week toch nog positief afsluiten met een gezellige bbq met de familie.

Liefs

Linda