Maandag 14 mei 2018

Vandaag naar ‘de buro’ in plaats van in mijn pyjama starten om te werken. Toch effe wennen zo weer op een maandagochtend naar het werk moeten rijden. Na wat korte weken, gaat dit weer een lange week worden…pff.

Misschien is het je nog niet opgevallen (:-D) maar ik ben volop bezig aan een nieuwe site te maken. Zo ga ik Finally Fit laten veranderen in Finally Run. Dus ‘s avonds zit ik meestal achter mijn laptop grijs haar te krijgen. Ik weet perfect hoe het eruit moet zien, nu nog in praktijk omgezet krijgen.

Dinsdag 15 mei 2018

Vandaag stond er weer een training op het programma. Normaal loop ik altijd volgens schema. Nu had ik eerder nood aan een frustatieloopje. Dus gewoon vertrokken en gaan met die banaan. Wat was het nog warm, gelukkig had ik water meegenomen.

Na het rondje was mijn hoofd weer leeg en fris. Dus nog wat verder werken…

Woensdag 16 mei 2018

Oke, het begint wat saai te worden…weer heel de avond gewerkt aan mijn site.

Donderdag 17 mei 2018

Na geen rekening te houden met mijn schema, deze avond toch nog eens netjes een schema-loopje gedaan. 10 min rustig inlopen…en dan interval (oei, oei) 6 x 4 min, met 1 min rust ertussen. Blij met het resultaat eigenlijk, tig keer doodgegaan dat wel. Toch heb ik mijn snelle blokjes netjes uitgevoerd en was mijn laatste echt supersnel. Nu ja naar mijn normen dan toch. Ik haalde de snelheid waarmee anderen gewoon rustig hardlopen. Misschien word ik ooit nog wel een turbo-slak

gegevens via Mario (mijn horloge vergeten)

Vrijdag 18 mei 2018

Normaal stond er werken aan mijn website op het programma..toch was ik dit echt eventjes zo beu. Dus gewoon laptop dicht en een gezellige avond met Mario. Dit had ik ook wel eventjes nodig om wat te herbronnen.

Zaterdag 19 mei 2018

Vandaag de laatste hand aan de verschillende pagina’s gelegd…het einde is bijna in zicht

Zondag 20 mei 2018

Long Slow Distance…dit zijn loopjes om mijn lijf geschreven. Vandaag voor 20 km gegaan. In een gezappig tempo, met af en toe wat stops voor foto’s. Zalig gewoon. Enkel die zandweggetjes..zo van dat mul stoeber zand. Mijn benen zagen er nadien nogal uit. Toch is hardlopen door het vennengebied echt 1 van mijn favoriete looproutes.

De rest van de dag, gewoon weer de boel de boel gelaten en gezellig samen met Mario op de bank gehangen. Maandag is nog een vrije dag…maar wat ik dan ga doen, lees je volgende week.

Liefs

Linda