Maandag 7 mei 2018

Omdat ik dinsdag een heel belangrijke afspraak had, had ik mijn dag thuiswerken gewisseld. Dus vandaag naar ‘de buro’…ik was helemaal in de war. Heel mijn routine klopte niet meer.

Dinsdag 8 mei 2018

Vandaag was het de grote dag: mijn nieuwe tattoo. Zoals je misschien al gemerkt had, heb ik op mijn linkerenkel een vlinder staan. Deze heeft een heel speciale betekenis, maar nu was het tijd om deze uit te breiden. Nu vragen jullie je zeker af wat het allemaal wil zeggen? Zo moeilijk is het niet, toch ben ik benieuwd of jullie het kunnen raden.

Woensdag 9 mei 2018

Pff, warm weer en een nieuwe tattoo…niet ideaal hoor. Zo stond er normaal een looprondje gepland. Dit toch maar zo gelaten.

Donderdag 10 mei 2018

Vandaag was het weer een vrije dag. Nu ja, van mijn voltijds baan. Vandaag heb ik heel de dag voor mezelf bezig geweest. Want zaterdag was mijn allereerste mini-loopclinic…whoohoo. Dus alles nog es op een rijtje gezet, mijn draaiboek gemaakt..

Zoals in mijn vorig weekoverzicht gemeld, hebben we kippen. Twee van de vier zouden normaal al moeten leggen. De twee andere kon nog eventjes duren. Toch hebben we bijna elke dag drie eieren. Voorlopig nog geen eieren teveel, ze geraken nog vlot op. Benieuwd het zo gaat blijven.

Vrijdag 11 mei 2018

de laatste hand gelegd aan de mini-clinic van zaterdag: de traktatie maken. Een recept wat ik ooit ergens eens opgepikt heb: noten hakken, dadels eronder, sesampasta eventueel wat honing. Mengen met wat kokosolie. Balletjes ervan maken en door kokos of cacao halen.

Natuurlijk stond ook de laatste test op het programma. Alle oefeningen eens bekijken dat ik ze nog wel deftig kan uitvoeren;

Zaterdag 12 mei 2018

Vandaag was het zover, een paar afzeggingen, toch waren er zes personen aanwezig. Spannend. Het was echt super leuk om te doen. Het was ook een toffe bende.

‘s Namiddags heb ik eindelijk eens wat vakantie genomen.

Zondag 13 mei 2018

Zondag is altijd de dag voor onze lange run. Zo ook vandaag…we dachten dat we nieuwe weggetjes gevonden hadden. Natuurlijk liepen we vast en konden we terugkeren. Ook waren we helemaal fout gelopen. Gelukkig staat er google maps op mijn gsm.