Geen categorie,  maandoverzichten

Week in het kort #33

Maandag 16 oktober 2017

Naar de kinesist zodat ik aan mijn revalidatie kan starten. Straf dat die altijd juist weten waar te duwen (daar waar het pijn doet dus). Hij liet me al direct goed werken. Maar ik kreeg enkel 1 oefening mee naar huis, zodat ik niet ging overtrainen. Tiens die kent mij ook al.

Dinsdag 17 oktober 2017

Zwemmen…en tot de conclusie gekomen dat ik officieel de traagste zwemster ben van heel het zwembad. Ik geraakte echt niet vooruit en er was file achter mij. De sauna nadien daarentegen, was zalig.

Woensdag 18 oktober 2017

Mijn core stability terug deftig opnemen en daarbij zorgen voor wat extra strekken en rekken….

Donderdag 19 oktober

Lekker op de bank hangen…moet af en toe ook kunnen.

Vrijdag 20 oktober 2017

Weer kine..en het ging al veel beter…elke ochtend  en regelmatig tussendoor op 1 been staan, heeft geholpen.

‘s Avonds nog een beetje aan mijn blog proberen te werken…mijn poezen zagen dat niet zitten.

Zaterdag 21 oktober 2017

Ik popelde om te kunnen lopen, maar wou het niet overhaasten. Vooral Mario hield me tegen. Afspraak gemaakt dat we een wandeling gingen maken en als mijn enkel het hield, mocht ik zondag wat hardlopen.

Zondag 22 oktober 2017

Drie keer raden: het wandelen was zaterdag super gegaan. Dus vandaag naar het stadspark voor wat rondjes te rennen. Nu ja rennen, het was eerder wandelen met af en toe stukken heel traag lopen ertussen. Toch stond er op het einde 7 km op de teller. Mijn enkel herstelt verbazend goed, dus ook al een nieuw trainingsplan aangemaakt voor mijn nieuwe poging de marathon van Antwerpen. (hierover later meer)

Liefs

Linda

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.