Finally Run geeft op regelmatige basis looplessen voor een kleine groep. Deze lessen zijn veel meer dan enkel wat rondjes hardlopen. Looptechnieken, coördinatieoefeningen en versterkende oefeningen maken dat deze trainingen zoveel leuker en efficiënter zijn dan gewoon te gaan lopen. Daarnaast trainen we de éné keer op interval, dan gaan we een duurloop doen, een andere keer gaan we werken aan onze techniek en stabiliteit doen. Zo blijft het gevarieerd en uitdagend. 

 

De voordelen:

  • vermijd blessures
  • extra aandacht voor houding en behendigheid
  • versterkende oefeningen
  • afwisseling

Voor wie is het?

Zowel beginnende als recreatieve hardlopers zijn van harte welkom. De trainingen zijn laagdrempelig en gericht op het beginnersniveau. Je kan elk moment instappen en de looptrainingen volgen die juist voor jou nuttig zijn. Krijg je te horen dat je ‘lichter’ moet lopen, maar heb je geen flauw idee hoe? Volg dan zeker de looplessen waarin techniek centraal staat. Interval: een training die  je liever vermijd, toch besef je dat deze nuttig is. Kies dan voor de interval-les.

Omdat ik enkel werk met een kleine groep, worden de lessen altijd afgestemd op je persoonlijk niveau. Om die reden dien je je wel op voorhand in te schrijven, zodat ik je de juiste  oefeningen en tempo’s kan aanbieden.

Opbouw lessen

De lessen worden verantwoord opgebouwd. Zo komt er altijd eerst een degelijke opwarming aan bod, gevolgd door wat loopscholing. Pas daarna beginnen we met de aangegeven training (interval of duurloop). Nadien volgt er altijd een goede cooling down. Indien er ‘technieken’ op het programma staat gaan we natuurlijk werken aan onze looptechnieken, daarbij komt ook nog balans of core-stabiliteit. 

Spelregels

  • de trainingen dienen geboekt te worden (via mail)
  • max 10 deelnemers per training
  • per beurt te betalen of via 5-beurtenkaart
  • indien verhinderd: gelieve op tijd af te zeggen zodat iemand anders eventueel je plaats kan innemen

Vragen? Stel ze gerust: info@finallyrun.be

Kalender looptrainingen 

Momenteel is er een zomerstop. Vanaf september beginnen we terug.