Finally Run geeft op regelmatige basis loopclinics voor een kleine groep. Deze lessen zijn veel meer dan enkel wat rondjes hardlopen. Looptechnieken, coördinatieoefeningen en versterkende oefeningen maken dat deze trainingen zoveel leuker en efficiënter zijn dan gewoon te gaan lopen. 

 

De voordelen:

  • vermijd blessures
  • extra aandacht voor houding en behendigheid
  • versterkende oefeningen
  • afwisseling

Voor wie is het?

Zowel beginnende als recreatieve hardlopers zijn van harte welkom. De trainingen zijn laagdrempelig en gericht op het beginnersniveau. Je kan elk moment instappen en de looptrainingen volgen die juist voor jou nuttig zijn. Krijg je te horen dat je ‘lichter’ moet lopen, maar heb je geen flauw idee hoe? Volg dan zeker eens een loopclinic

Omdat ik enkel werk met een kleine groep, worden de lessen altijd afgestemd op je persoonlijk niveau. Om die reden dien je je wel op voorhand in te schrijven, zodat ik je de juiste  oefeningen en tempo’s kan aanbieden.

Opbouw clinic

De lessen worden verantwoord opgebouwd. Zo komt er altijd eerst een degelijke opwarming aan bod, gevolgd door wat loopscholing. Pas daarna beginnen we met het hardlopen. Nadien volgt er altijd een goede cooling down.

Kalender loopclinics 

Momenteel worden er geen clinics georganiseerd. Indien je interesse hebt, mag je altijd melden en word je op de hoogte gehouden indien er een clinic doorgaat.

Als je een bedrijf of organisatie bent en je wil graag een clinic laten organiseren, neem dan contact op voor meer info.