Kick-off running

Beginnen met hardlopen…. met een plus.

Heb je altijd al graag willen hardlopen, maar is het voor jou lastig om het in je eentje vol te
houden? Voel je misschien hier of daar pijn tijdens het hardlopen waardoor je niet verder kan of durft te lopen? Weet je door het overaanbod aan schema’s op het internet niet meer hoe je nu best van start kan gaan?

Dan hebben wij bij Finally Run dé oplossing voor jou! Kick-off running is namelijk niet enkel beginnen met hardlopen. Het is veel meer dan enkel dat. Om te beginnen leren we jou op een periode van 6 weken op verantwoorde wijze te gaan hardlopen. Uiteraard ligt de nadruk dus op het beginnen met hardlopen, maar daarnaast gaan we ook aan de slag met opwarmingsoefeningen en looptechnieken. En niet te vergeten: ook een aanvullend krachtschema maakt deel uit van het programma!

Wat?

Een 6-wekelijkse training geschikt voor starters. 
Na deze 6 weken kun je een half uur achter elkaar lopen. 
….Ja, echt 😉 Je zult versteld staan van jezelf. 

We lopen 1x in de week een gezamenlijke les en voor 2x in de week krijg je huiswerk mee voor thuistrainingen.

We gaan eerst km’s maken en er word niet naar snelheid gekeken. Lessen duren 45 min. – 60 min. 

Trainingen gaan door in het stadspark van Turnhout

Voor wie?

Iedereen die graag op een verantwoorde manier wil starten met hardlopen. Geen conditie? Geen probleem, we starten echt van 0.
Ook beginnende hardlopers die graag ‘beter’ willen leren hardlopen, zijn meer dan welkom.

Kostprijs

50 euro voor 6 weken

Wat krijg je hiervoor:

– gediplomeerde lesgeefster

– 6 weken begeleiding en schema

– kortingsbon voor een bekende winkel

– daarnaast is er nog een kleine verrassing

Wanneer?

Wil je graag op de hoogte gehouden worden, stuur dan een mailtje naar info@finallyrun.be (je mailadres worden enkel gebruikt om je op de hoogte te houden over kick off running)

Nog even een kleine nota

Ik wil ergens wel heel duidelijk en eerlijk over zijn. Het programma is niet voor iedereen geschikt. Ik weet zeker dat ik jou kan helpen, maar dan moet je er zelf wel voor de volle 100% voor gaan. Doe je dit niet? Dan zal hardlopen altijd maar een wens of droom blijven.

Ik doe er alles aan om je te helpen om beter hard te lopen of te starten met hardlopen. Mijn vraag is dan ook of jij er volledig voor wil gaan? Wil je nu eindelijk ook eens kunnen hardlopen? Wil je echt actie ondernemen? Dan begeleid ik je heel graag. Als je niet weet of je ten volle hiervoor kunt gaan, meld je dan niet aan #dontwastemytime.