maandoverzichten

September in het kort

September, wat een maand. Een maand waarin we echt afscheid namen van de zomer en waarin mijn man geblesseerd geraakte. Desondanks gingen mijn trainingen gewoon door. Een kort overzicht.

Een net -geen recordje

Als je me al een tijdje volgt, dan weet je dat ik af en toe een test-wedstrijdje in mijn schema las. Corona of niet, ‘echte’ wedstrijden of niet. Gewoon dan maar op mezelf. Zo stond er ook deze maand weer een 5km test-wedstrijd gepland. Afgezien en alles gegeven…en dan net niet een nieuw PR (het zal misschien toch aan de leeftijd liggen – lees: ouder worden en jezelf verbeteren). Niet getreurd, het was een mooie prestatie van mezelf.

Ai, het ventje is geblesseerd.

Ergens halverwege kreeg ik telefoon: ik ben gevallen op het werk. Gevolg: voet voor 5 weken in het gips. Hij heeft zijn middenvoet geblesseerd. Voorlopig lukt het lopen voor hem dus niet. Gevolg is wel dat ik voortaan weer alleen op pad kan.

Alleen op pad…

Sinds half september ongeveer is het je misschien al wel opgevallen op mijn instagram: mijn loopfoto’s zijn weer echte selfies. Als je altijd gewoon bent om samen te lopen, was het terug wennen om weer alleen op stap te gaan. Eenmaal bezig had ik er niet zo heel veel last van. Alhoewel, mijn lange trage duurloopjes zijn nu echt wel lang. Gelukkig heb ik mijn muziek mee en geniet ik van de omgeving. Al denk ik soms wel: spijtig dat Mario dit niet kan zien. Desondanks houdt niet me niet tegen om te trainen. Ik loop daarvoor iets te graag. Ook nu in de regen en de wind

Daar is de herfst

Daar we nog starten met mooi weer in het begin van september, moesten we er toch afscheid van nemen. Koudere temperaturen, regen en wind, veel wind soms. Zo heel erg vind ik het ook niet hoor. Eigenlijk loop ik wel graag in de herfst, met zijn kleurenpracht. Ja de regen is iets minder en de wind nog wat minder, maar een goede windjas helpt. Echter loop ik nu nog wel veel in mijn shirt, want ik vind het nog aangename looptemperaturen. Een beetje nat worden is nog niet zo erg.

Klein vooruitblik naar oktober

In oktober staat er es een coronaproof wedstrijdje gepland: 10 km in Vorselaar. Yep een echte wedstrijd, met andere deelnemers en misschien ook wat publiek. Daarnaast is er ook een halve marathon gepland, mijn hoofddoel dit jaar. Om daarna te starten met mijn volgend doel: marathon van Kopenhagen (als het volgend jaar gaat doorgaan, duimen)

Liefs Linda

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.