Wraps of tortilla’s eet ik eigenlijk best graag. Ook vind ik het super gemakkelijk. Je kunt snel een heel voedzame, en nog belangrijker: een lekkere maaltijd klaarhebben. Op wraps kan je heel veel verschillende vullingen doen. Vandaag deel ik met jullie een van mijn vullingen met vegetarisch gehakt.

Benodigdheden

  • 1 grote wortel
  • ½ courgette
  • 1 zoete paprika
  • 1 ui
  • 1 tomaat
  • 1 advocado
  • 1 pakje vegetarisch gehakt
  • 1 zakje fajita kruidenmix
  • sla en komkommer
  • wraps

Bereiding

Snipper de ui en fruit deze aan.
Snij de courgette, wortel en zoute paprika klein (of koop voorgesneden..dat doe ik ook af en toe..sst). Voeg deze toe aan de ui in de pan. Laat dit alles een 10 min ongeveer bakken op middelmatig vuur. Vergeet niet af en toe te roeren.

Doe ondertussen de avocado pellen en prakken. Snij de tomaat in kleine blokjes en voeg deze doe aan de avocado. Beetje citroensap, peper en zout brengt het op smaak.

Voeg het vegetarisch gehakt aan de groentemengeling in de pan. Laat even meebakken. Doe dan de kruidenmix toevoegen met een beetje water (zie verpakking van je kruidenmix). Laat alles nog een 5 minuutjes sudderen.

Snij ondertussen de komkommer en de sla en warm de wraps op.

Zo nu kan je beginnen met dresseren. Smeer een beetje avocadomengsel op je wrap, schep er een beetje vulling bij en werk af met wat sla en komkommer.

Smakelijk.

Liefs Linda