Ik zat al een tijdje met iets…Niet echt een groot probleem, toch iets waar ik een tijdje mee rondliep. Wat was het, vraag je je af? Iets heel stoms: ik had een foto die veel voor me betekent en die ik graag vergroot in mijn huis wou ophangen. De grootste vraag was: in welk materiaal?

Natuurlijk had ik het ook gewoon kunnen laten vergroten en in een mooi kader hangen, zoals je vroeger meestal met foto’s deed. Toch is er tegenwoordig zo een groot aanbod van andere materialen. Zo heb ik lang getwijfeld voor een foto op hout. Toch had ik hier mijn twijfels over. Ik vond dat heel mooi, echter paste het niet zo in mijn huis.

Na een lange zoektocht kwam ik uit bij een interessant materiaal. Ik vond dit echt iets voor mij. Welk, vraag je je nu zeker af? Ik ben gegaan voor aluminium foto. Toen ik dit zag was ik meteen verkocht. Daar had ik wel nog twee keuzes: een gladde variant of de geborstelde. Die keuze viel gelukkig mee. De geborstelde variant is de winnaar.

Na de foto besteld te hebben, was het spannend wachten op het resultaat. Nog even vlug een uitleg over mijn foto, nu we toch wachten.

Vroeger kozen de meeste mensen voor een trouwfoto om op te hangen. Dit heb ik nooit gedaan. Totdat ik na een fotosessie van een vriendin een leuke foto van ons beiden kreeg. Deze foto betekende direct zo veel voor me. Je ziet er onze liefde voor elkaar in. Benieuwd hoe dit ging overkomen op het geborsteld aluminium.

Wat een verrassing was me dat. Echt toen ik het uitpakte, ging er maar 1 gedachte door mijn hoofd: prachtig. Het ophangen liet ik aan Mario over, want anders hangt het toch nooit recht genoeg šŸ˜€

Echt blij, ben ik met mijn foto. Hij staat perfect in mijn huis.