Geen categorie,  maandoverzichten

Weekoverzicht #7-2019

maandag 4 maart 2019

Maandagen gebruik ik meestal om mijn week in te plannen. Zo ben ik terug met een bullet journal begonnen. Dit beviel me vroeger redelijk en voorlopig heb ik nog niets beters gevonden.

Dinsdag 5 maart 2019

Eindelijk nog eens de 10 km aangetikt. Dat was effe geleden zeg. Niet dat ik me zo focus op afstand hoor (voorlopig nog niet). Toch was het leuk die 10 km te zien verschijnen. Werken aan de basis is echt mijn beste beslissing geweest. Wat ik vroeger comfortabel vond, is nu traag.

Woensdag 6 maart 2019

Het voordeel van thuiswerken is dat ik zelf mijn tijd kan indelen. Zo kon ik een stevige wandeling maken naar mijn ouders en langs de winkel passeren.

Ook mijn poes (die andere dus) vind het heerlijk dat ik thuis ben.

Donderdag 7 maart 2019

Wind en regen…dat was het recept van de dag. Toch stond er een training gepland: 30 min inlopen dan 2 reeksen van 20sec ANC met 1 minuut rust ertussen en 5 minuten rust tussen de reeks. Daarna 15 minuten uitlopen. Ideaal met tegenwind, kreeg ik een extra weerstandstraining er gratis en voor niets bij.

Het lopen ging eigenlijk heel vlot. Enkel in de laatste sprint, ineens steek in mijn voet (de slechte natuurlijk). Beetje verkeerd geplaatst op het voetpad (die liggen er natuurlijk niet altijd ideaal bij). Ik heb nog geprobeerd om verder te lopen..maar het was meer manken. Mijn verstand begint echt wel te komen hoor, want ik heb vlug besloten om het uitlopen te laten en vlug naar huis te gaan. Nu ja vlug, eerder rustig en voorzichtig wandelen met ondersteuning van mijn ventje.

Vrijdag 8 maart 2019

O-o wat deed mijn voetje nog pijn. Uit bed stappen was pijnlijk, kon er niet goed mijn gewicht op zetten. Gelukkig was hij niet dik en blauw. Besloten om mijn steunverband aan te doen. Gedurende de dag verbeterde de pijn, echter kon ik er niet deftig mee wandelen. Raar, maar ja mijn rechtervoet doet soms raar.

Normaal stond er nog een training gepland. Maar als stappen niet goed gaat, zal lopen helemaal niet lukken. Maar wat extra gerust met mijn voetje dus.

Zaterdag 9 maart 2019

Yes, bij het opstaan geen last meer van mijn voetje. Omdat we toch weer veel te vroeg wakker waren (waarom zijn de winkels zo laat open??), vlug het rondje van vrijdag gaan doen. Dit lukte heel goed, totaal geen last meer. Yippie.

De rest van de dag aan mijn website gewerkt (binnenkort online)

Zondag 10 maart 2019

Er was veel wind voorspeld. Gelukkig viel dit tijdens onze training heel goed mee. Enkel veel regen onderweg. Tegen het einde begon de wind wel op te steken.

In de namiddag was het zo hard aan het waaien dat ik me echt zorgen begon te maken over mijn paardjes. Dus vlug in de auto om daar als te controleren. Gelukkig viel het mee: een golfplaat op de loop en een boom juist langs de wei. Echter het bos achter onze wei baart me wel zorgen. Daar lagen redelijk wat bomen neer. Terwijl we er waren, hoorden we ineens een luide krak. Een boom begon te scheuren. Voorlopig staat ie er nog… maar voor hoelang? Als deze valt, valt hem op onze stal. Duimen dat hij op tijd opgeruimd wordt.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.