Geen categorie,  maandoverzichten

Weekoverzicht #6 – 2019

maandag 25 februari 2019

Ik was al ietsje beter van mijn griep van vorige week. Besloten om te gaan werken…Dat was niet mijn beste idee. Geen flauw idee hoe ik de dag overleefd heb.

Dinsdag 26 februari 2019

Omdat ik merkte dat ik toch niet helemaal beter was, me nog maar rustig gehouden.

Woensdag 27 februari 2019

Ook vandaag, buiten mijn werk, niets extra gedaan. Toch merkte ik dat ik er eindelijk begon door te komen.

Donderdag 28 februari 2019

Vandaag voelde ik me eindelijk echt beter. Dus ‘s avonds eens een rondje gaan lopen. Waar was mijn tempo heen? Ik leek niet vooruit te komen. Tel daarbij nog de regen die halfweg begon…poeh wat was me dat voor een training?

Vrijdag 1 maart 2019

Nieuwe dag, nieuwe poging. Nu liep een vriendin weer mee, dus ging er weer veel getetterd worden. Het rondje ging al een stukje vlotter dan de de vorige dag. Toch merkte ik nog altijd dat ik griep gehad had.

Zaterdag 2 maart 2019

Wat was me dat? Toen ik opstond en schoot er ineens precies een ijzeren pin door mijn slechte enkel. Ook stond ie dik. Raar want de dagen voordien niets last gehad. Ik weet dat bij weersverandering hij af en toe lastig kan doen. Maar dit? Dit was toch weer al even geleden. Echt heel de dag kon ik er bijna niet op gaan. Meestal vermindert het bij beweging. Nu absoluut niet. Stomme sudeck..

Zondag 3 maart 2019

Normaal ging ik een wedstrijd lopen…maar besloten om toch maar niet te starten ene zelf een rondje te lopen. Enkel hield het goed en het tempo begon terug te komen. Nu gespaard blijven van ziekten en blessures, want binnen 3 weken wil ik toch echt wel Dwars door Dendermonde kunnen lopen met een snelle tijd.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.