Geen categorie,  maandoverzichten

Weekoverzicht #5-2019

Maandag 11 februari 2019

Vandaag had ik afgesproken om nog eens met een vriendin (en een voormalig klantje van me) te gaan hardlopen. We waren zo aan het tetteren dat ik niet direct doorhad dat ik iets te snel liep dan mijn planning. Nu ja, ik kon nog vlot uitleggen, dus het viel al bij al nog mee. Wel heel hard genoten van het loopje en de babbel.

Dinsdag 12 februari 2019

Na een slechte nacht geslapen, was de wekker echt veel te vroeg. Gelukkig had ik gisteren al gelopen. Dus vandaag een rustdagje. Daarbij scheen de zon, tussen tijdens de middagpauze een heerlijke wandeling gemaakt.

Woensdag 13 februari 2019

Normaal stond er vandaag een training op het programma. Netjes gestart hoor…totdat ineens er buikkrampen kwamen opzetten (met zelfs wat aandrang). Dus loopplannen vlug in de koelkast en terug gewandeld naar huis. Voor degenen die het zich afvragen: nee, in de kant ging echt niet, was nog in het centrum. Gelukkig heeft dit loopje juist niet mijn gênante momenten gehaald haha. (https://www.finallyrun.be/2019/02/15/genante-momenten-tijdens-hardlopen/)

Donderdag 14 februari 2019

Valentijn, hoe kan je dit beter vieren dan samen met je allerliefste een rondje te rennen?

Vrijdag 15 februari 2019

Een heel zware beslissing moeten nemen. Mijn poes (19 jaar) was al een tijdje wat minder, nierproblemen. Ze was al heel de week uit haar doen en ik merkte dat ze pijn begon te lijden. Daarom naar de dierenarts. Het nieuws was spijtig genoeg minder goed: nieren waren echt op, zij was bijna op. Ik wou haar niet laten lijden en besloot haar te laten inslapen. Ondanks dat ik weet dat dit de beste beslissing was, heb ik het er toch moeilijk mee.

Zaterdag 16 februari 2019

Wat was het raar deze ochtend. Normaal, als ik beneden kwam stond Musti daar klaar..nu helemaal niet. Ook de zetel was zo leeg (ze lag altijd op de leuning naast mij.

Omdat het zo een mooi weer, besloten om na de middag toch nog vlug een loopje te doen. Ik hoopte zo ook een beetje mijn gedachten te verzetten. Was het nu omdat het namiddag was of omdat ik er niet helemaal bij was, dit loopje was toch zwaar.

Zondag 17 februari 2019

Zoals gewoonte staat er elke zondag een loopje op het programma. Op tijd het bedje uit dus en op weg. Wat was het nog frisjes tegenover gisteren. Maar dit is mijn ideale tijd en temperatuur. Het ging vlot en ik merk een duidelijke progressie. Nog een grote maand en de volgende test is daar: 10 km in Dwars door Dendermonde. Maar eerst binnen 14 dagen 9 km in Westmalle. Benieuwd of ik echt progressie heb gemaakt of dat het puur mijn gevoel is?

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.