Geen categorie,  maandoverzichten

Week #4 – 2019

maandag 21 januari 2019

Normaal is maandag mijn thuiswerkdag. Enkel deze week heb ik mijn dagje omgewisseld. Dus vandaag naar het werk…gevolgd: helemaal uit mijn ritme.

‘s Avonds aan het kokkerellen geslagen voor mijn nieuwste gerechtje in de rubriek: running on veggies. Chili sin carne …maar dan op mijn manier ( https://www.finallyrun.be/2019/01/23/chili-sin-carne-alla-finally-run/ )

Dinsdag 22 januari 2019

Er was sneeuw voorspeld. Zoals altijd dacht ik zal ze weer eens overdreven. Oké, ik had me een beetje vergist. Op mijn werk heb ik niet direct zicht op buiten. Dus ik had geen idee. Totdat ik naar huis moest rijden. Tja, er was toch wel wat sneeuw gevallen.

Thuisgekomen kon ik niet wachten om te kunnen gaan rennen door de sneeuw. Er stond een rustige loopje gepland, ideaal.

Woensdag 23 januari 2019

Vandaag dus thuiswerken…en mijn huishouden doen. (niet mijn favoriete ding, maar het moet ook gebeuren he)

Donderdag 24 januari 2019

De sneeuw was al wat aan het smelten. Toch was het af en toe nog redelijk slipperig tijdens mijn hardlooptochtje. Er stond weer een rustig loopje op het programma (rustige week dus)…nu was het echt wel een heel rustig rondje. Mijn garmin gaf als hersteltijd 0 uur. Dit was nieuw.

Vrijdag 25 januari 2019

Vrijdag is ons tv kijk avondje. Gewoon gezellig met zijn tweetjes naar 1 of andere stomme film kijken, lekker eten…nu ja het gezellig maken dus.

Zaterdag 26 januari 2019

Ik vermoed dat jullie al wel kunnen raden wat vandaag op het programma stond: de 5 km natuurloop in Lier. Nooit gedacht dat het me ging lukken. Ik had stilletjes gehoopt dat ik rond de 30 minuten ging uitkomen. Blij ei dat het gelukt is. (lees alles hierover op: https://www.finallyrun.be/2019/01/27/5km-natuurloop-lier-nieuw-pr/

Zondag 27 januari 2019

Ik had wel door dat ik zaterdag diep was gegaan. Want ik stond snipverkouden op. Maar gewoon lekker onder mijn dekentje gedoken en goed gerust.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.