hardlopen

5 herkenbare dingetjes over hardlopen in de winter

Hardlopen in de winter, ik heb er altijd een dubbel gevoel over. In de koude loop ik een stuk beter…toch heb ik veel liever zomer. Toch ben ik elke keer weer blij dat ik netjes mijn rondje in de kou heb afgewerkt. Vandaag deel ik mee hoe ik het mijn ochtendloopjes in de koude beleef.

opstaan…en eventjes geen zin hebben om te vertrekken

Ik ben een ochtendloopster, echt waar. Toch als ik in de winter opsta en het is donker en koud buiten, dan heb ik even geen zin om mijn loopkleren aan te doen.

gps horloge dat geen zin heeft

Sta je daar, helemaal klaar, deur juist dicht…en ineens vindt je sporthorloge geen gps..

het moment dat je de wereld ziet ontwaken

Als je nu in de ochtend in de natuur ga lopen, krijg je enkele verbazende prachtige plaatjes voorgeschoteld..De zon zien opkomen in bevroren witte wereld…je kan enkel maar verwonderd zijn

beseffen dat 4 truien toch ietsje teveel was

Gevoelstemperatuur 0 is nog altijd best warm als je hardloopt en er geen regen/sneeuw/mist/wind op je pad komt. Ik weet dan dat een warme legging trui, haarband en handschoenen+ haarband voldoende zijn, maar toch slaag ik er elke keer weer in mijn warme winterjas, twee leggings en een extra t-shirt aan te trekken. Resultaat? Na tien minuten loop je te zweten als een otter en achteraf kan je de eerste twee lagen uitwringen.

De douche nadien

Thuiskomen na een ijskoude rondje..wat kan dan een heerlijk warme douche zalig zijn…en dan afsluiten met een heerlijk warme chocomelk.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.