Running on veggies

Running on veggies: recepten en meer

Een nieuwe rubriek verdient natuurlijk een inleiding. Running on veggies…de titel zegt het al grotendeels. Zoals jullie misschien al weten eet ik tegenwoordig vegetarisch. Dus geen vlees en vis, daarbij probeer ik ook de zuivel zoveel mogelijk plantaardig te eten/drinken en de eitjes die ik eet, komen van mijn eigen kippen.

In deze rubriek ga ik mijn favoriete recepten delen op mijn eigentijdse manier. Verwacht dus geen kookboekrecepten. Ik ga mijn best doen om het zo duidelijk mogelijk te schrijven. Echter maak ik mijn recepten nogal vaak zo uit losse hand. De éné keer een beetje meer van dat, de andere keer wat meer van dit. Mijn beste raad die ik jullie meegeef is: proeven, proeven en nog es proeven. Tijdens en nadien.

Ook ga ik af en toe mijn favoriete vegetarische producten van de winkel met jullie bespreken. Want altijd alles klaarmaken…daar heb ik niet altijd tijd..nu ja goesting, voor. Daarnaast leef ik niet altijd zo super gezond hoor. Af en toe ga ik me ook wel eens te buiten aan de lekkere snelle hap. Dus de nodige vegetarische fastfood gaat ook wel de revue passeren.

Zodoende ga ik jullie voortaan elke woensdag een nieuwe blog in deze rubriek voorschotelen. Als je zelf een superlekker receptje hebt dat zeker een plaatsje hier verdient, mag je het me altijd laten weten. Misschien mag jij dan wel eens deze rubriek een keertje overnemen.

Liefs Linda

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.