Geen categorie,  maandoverzichten

Weekoverzicht #1

 

Maandag 30 april 2018

Vandaag een vrije dag (brugdagje genomen). Om eerlijk te zijn, we hebben echt niet veel gedaan. Vooral uitrusten van het familiefeestje. Het weer werkte ook niet echt mee…dus gewoon gezellig op de bank.

Ooh…en natuurlijk mijn inschrijving voor Eindhoven in orde gemaakt. Daarbij ook een hotelletje gezocht, want we gaan er een weekendje van maken: van zaterdag tot en met maandag.

Dinsdag 1 mei 2018

Vandaag de eerste keer na mijn marathonpoging in Antwerpen en dus die astma-aanval, de hardloopschoenen nog eens aangetrokken. Benieuwd wat dit ging geven. Mijn voornemen was wel een lage hartslag houden, heel laag. Dus eigenlijk gewoon wat gaan joggen. Het ging goed, niets last en ook geen moeite om hartslag onder controle te houden. Dus ik kon eindelijk mijn trainingsschema opstellen.

De rest van de dag heb ik besteed aan het uitzoeken van een logo en huisstijl voor mijn bedrijf.

Mijn logo in beraad

 

Woensdag 2 mei 2018

Terug gaan werken, na verlengd weekend…wat precies weer veel te snel voorbij was gegaan. Vandaag ook de laatste afspraken gemaakt voor mijn nieuwe tattoo. Spannend

Ook kreeg ik een leuk berichtje via instagram over een mogelijke samenwerking. (hiervoor later meer als alles geregeld is)

Donderdag 3 mei 2018

Dit keer gingen we de avondtrainingen anders aanpakken. Eerst kwam ik thuis na een dagje werken, aten we, gingen we de paarden verzorgen en nadien gaan hardlopen. Maar dat werkte niet altijd heel goed. Dus hebben we het omgegooid. Thuiskomen, eerst gaan hardlopen, dan eten en daarna pas de paarden. Vandaag was het de eerste echte training: eerst wat rustig inlopen, dan 2 km intensief en dan rustig uitlopen. Het ging heel goed, ik wilde zelfs wat meer. Toch heb ik me voorgenomen om rustig op te bouwen. Terug werken aan mijn basis.

Het enige probleem wat we nu hebben: die korte afstanden, hoe liepen we die weer? We weten perfecte wat grote looplussen..maar die korte..dat is toch weer wennen.

Vrijdag 4 mei 2018

De laatste dag van de werkweek, aan zo korte weken zou ik wel kunnen wennen eerlijk gezegd. Vooral omdat ik vrijdags maar tot 13u werk. Dus kon ik in de namiddag nog wat werken aan mijn bedrijf om ‘s avonds de week gezellig met een lekker flesje bij mijn vriendin af te sluiten.

Zaterdag 5 mei 2018

De verjaardag van mijn papa. Wij hadden het ideale verjaardagscadeau voor hem. Enig probleem: de voorbereiding konden we pas zaterdagochtend begiinen om geen argwaan te wekken. Dus hebben we heel de voormiddag aan het werken geweest aan onze weide om de kippenren en het kippenhok in orde te krijgen. Na de middag nog vul de kippen gaan halen en dan konden we mijn vader met een smoesje naar de weide lokken.

Dus vanaf nu lopen er vier kipjes rond bij mijn paarden…en zit ik me af te vragen of ik er misschien nog 2 dwerggeitjes erbij ga zetten??

Zondag 6 mei 2018

Vanaf nu konden we de traditie van sunday=runday terug opnemen. Een lsd-loopje (met genoeg halten om foto’s te nemen) achter de rug. Echt genoten heb ik ervan, rustig (heel rustig) lopen in het vennengebied. Je kan de dag niet beter starten.

Normaal stond er ook nog werken aan mijn draaiboek voor volgende week op het programma. Omwille van het mooie weer heb ik mijn boeltje genomen en ben ik aan de wei gaan werken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.