Algemeen

Too much information tag

Zoals jullie misschien al doorhebben, deel ik heel veel met jullie. Ik laat niet echt iets weg: de goede dingen maar ook de slechte. Dus ik denk dat jullie al een goed idee hebben van wie ik ben. Awel met deze tag doe ik er nog een schepje bovenop…misschien zelfs teveel.

Ik vond deze tag op de blog van Anneke en zij heeft hem van  The style issue. Als je de tag overneemt vergeet dan zeker de laatste niet te vermelden.

Oh ja, deze blog is geschreven op een zondag. Vol enthousiasme ingevuld…en dan ineens aan het twijfelen gegaan. Nu toch besloten hem te plaatsen.

WAT DRAAG JE?

Mijn geruite flanellen pyjama met mijn huissokjes….niet het meest flatterende, ik weet het, maar het zit zo plezant.

BEN JE WELEENS VERLIEFD GEWEEST?

Tuurlijk… ik ben dat nog altijd.

HEB JE WELEENS EEN VERVELENDE BREAK-UP GEHAD?

Nope, ik ben getrouwd met mijn eerste liefde.

HOE LANG BEN JE?

1m68

HOEVEEL WEEG JE?

Geen idee, sinds mijn blessure en griep ga ik angstvallig de weegschaal uit de weg. Meestal schommelt mijn gewicht tussen de 65 kg (wedstrijdgewicht) en de 73 kg (stilzitgewicht). Ik weet het: het schommelt nogal, dit komt omdat ik tijdens mijn blessure en rustperiode meestal vergeet dat ik minder moet eten…

HEB JE TATTOO’S?

Yep.

HEB JE PIERCINGS?

Nee

OTP?

??????

WIE IS JE FAVORIETE TV-KOPPEL?

totaal geen idee…ik kijk wel tv, maar er is niets wat ik echt zo volg en meeleef.

WAT IS JE FAVORIETE SERIE?

Tja het zelfde probleem als hierboven.

WAT IS JE FAVORIETE BAND?

Ai, dat is een moeilijke. Dit hangt een beetje van mijn stemming en dag af. Om jullie een idee te geven wie zoal: Metallica, the charm the fury, moonspell, Iron Maiden, Machine Head…(om wat bekende namen te geven, de minder bekende heb ik maar weggelaten) Ik kan nog wel even doorgaan, maar ik denk dat jullie nu wel een idee hebben.

WAT MIS JE?

Niet direct iets….nu ja  wel 1 ding: mijn allereerste pony Flicka. Ik had er zo een band mee ongelooflijk. Hij is verkocht (lang geleden hoor)…dus ik betwijfel of hij nog leeft.

WAT IS JE FAVORIETE LIEDJE?

Dit durft te wisselen, maar voor het moment:
Wallflower van In Flames…gewoon omdat ik hier veel in herken…tis mijn lijflied voor nu.

HOE OUD BEN JE?

40.

WAT IS JE STERRENBEELD?

Schorpioen.

KWALITEIT OF EIGENSCHAP DIE IK ZOEK IN EEN PARTNER…

Iemand die mijn soort humor begrijpt en juist dat tikkeltje prettig gestoord is.

WAT IS JE FAVORIETE QUOTE?

I can and I will
En natuurlijk: Find your inner diva, go running. Deze laatste heb ik zelf verzonnen (goed van me he) en is zo toepasselijk op mezelf.

WIE IS JE FAVORIETE ACTEUR?

Geen flauw idee

WAT IS JE FAVORIETE KLEUR?

Roze, paars, turquoise…maar ook lavendel, of mintgroen…

 

HARDE OF ZACHTE MUZIEK?

Harde natuurlijk, hoe harder hoe beter. Metal for life hier. Natuurlijk mag het soms iets zachter, dan kan ik genieten van rock. Maar alsjeblief geen dance, techno,..of hoe al die tomorrow land muziek heet..horendol word ik ervan.

WAAR GA JE NAARTOE ALS JE VERDRIETIG BENT?

Bij mijn allerliefste ventje

HOE LANG DOUCHE JE?

Poeh, hangt ervan af…soms 5 min en af en toe sta ik er 20 onder.

HOE LANG DOE JE EROVER OM JE KLAAR TE MAKEN?

Poeh zal zo kwartiertje zijn. Maar als het moet sta ik er ook op 5 minuten.

BEN JE OOIT IN EEN FYSIEK GEVECHT GERAAKT?

Jep…met mijn zus vroeger, regelmatig….En ooit is op de lagere school. Een bullebak pestte eens iemand anders dan mij. Ik ben dus in de bres gesprongen voor de gepeste. Het liep beetje uit de hand..maar ik ben er zonder kleerscheuren vanaf gekomen.

WAT IS EEN TURN-ON?

Ik ben ruimdenkend: strak in het pak, uniform of bad boy look doet het wel

WAT VIND JE EEN AFKNAPPER?

Johny gedrag…ik kan het niet direct anders beschrijven

WAT IS DE REDEN WAAROM JE EEN BLOG BENT GESTART?

Aha, dit is iets wat niet zo bekend is. In een ver verleden, ben ik een eigen bedrijfje gestart (personal coaching). Een blog geeft een meerwaarde aan je site, vertelden ze me. Dus startte ik hiermee. Mettertijd merkte ik dat ik het bloggen zo graag deed.

Oh ja, dat personal coaching: ik was het zo beu dat mensen nooit echt gemotiveerd waren… Dus dit is op zijn gat gevallen. Nu wel terug opgestart, maar enkel voor hardlopen omdat hier echt mijn passie ligt.

HEB JE ANGSTEN?

Mijn grootste angst, is niet goed genoeg zijn…jaja onzekerheid beheerst mijn leven.

WAT HEEFT JE VOOR HET LAATST AAN HET HUILEN GEMAAKT?

Mijn opgave in de marathon van Eindhoven…dagen nadien bracht het me nog aan het huilen.

WANNEER WAS DE LAATSTE KEER DAT JE ZEI DAT JE VAN IEMAND HOUDT?

Net tegen mijn man

WAT IS DE BETEKENIS VAN JE BLOGNAAM?

Finally Fit…tja het zegt het zelf: eindelijk fit. Het was eigenlijk mijn naam voor mijn bedrijf (nog altijd trouwens). Ook slaat het wel op mezelf, heel mijn leven nooit echt fit…nu ben ik eindelijk fit geraakt en wil ik het niet meer kwijt.

WAT IS HET LAATSTE BOEK DAT JE HEBT GELEZEN?

Looptraining van A tot Z. Ik weet het, geen echt leesboek maar het was een opdracht voor mijn cursus looptraining. Momenteel ben ik wel bezig aan de boeken van Game of Thrones..

WAT IS DE LAATSTE SERIE DIE JE HEBT GEZIEN?

Game of Thrones.

WIE IS DE LAATSTE PERSOON MET WIE JE HEBT GEPRAAT?

mijn man

WAT IS DE RELATIE TUSSEN JOU EN DE LAATSTE PERSOON DIE JE EEN BERICHT HEBT GESTUURD?

om in herhaling te vallen: een sms naar mijn man (waar hij bleef)

WAT IS JE FAVORIETE ETEN?

Das simpel: pasta

WAAR WIL JE NOG GRAAG NAARTOE?

Ooh naar veel plaatsen …eigenlijk nog zowat overal. Ik ben nog niet echt veel op reis geweest

DE LAATSTE PLEK DIE JE BEZOCHT?

Euhm…geen idee eigenlijk. Wacht vorig jaar zijn we op reis geweest…naar de Ardennen (kant Bastenaken)

HEB JE EEN CRUSH?

Nope

WAT WAS DE LAATSTE KEER DAT JE IEMAND HEBT GEKUST?

tja ik denk dat jullie het zelf aan kunnen aanvullen…het ventje natuurlijk

WAT WAS DE LAATSTE KEER DAT JE JE BELEDIGD VOELDE?

Ik moet het antwoord schuldig blijven…ik kan er niet direct opkomen

WAT IS JE FAVORIETE SMAAK VAN SNOEPJES?

Ooh zolang geleden dat ik nog es snoepjes gegeten heb…geen idee. Ik ben eerder voor chocolade.

WELKE INSTRUMENTEN BESPEEL JE?

Geen.

WAT IS JE FAVORIETE SIERAAD?

Mijn ringen. Allemaal hebben ze een speciale betekenis. Alleen mijn trouwring is in de loop van de jaren verdwijnen in het hooi van de paarden. Nog altijd spijt hiervan

WAT IS DE LAATSTE SPORT DIE JE HEBT GEDAAN?

Deze ochtend hardlopen

WAT IS HET LAATSTE LIEDJE DAT JE HEBT GEZONGEN?

whoahaaha…dat wil niemand meemaken.

WAT IS JE FAVORIETE OPENINGSZIN?

geen idee

HEB JE WELEENS EEN OPENINGSZIN GEBRUIKT?

ik zou niet weten hoe ik dat moet doen

WAT IS DE LAATSTE KEER DAT JE HEBT GECHILLT?

Volop bezig

WIE GEEF JE DE TAG DOOR?

aan wie zin heeft om het over te nemen.

Liefs Linda

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.