Geen categorie,  maandoverzichten

Week in het kort #40

Week die eens niet helemaal in het teken stond van het hardlopen. Nu ja, buiten zondag dan. Een week van rust, schema vergeten en eens echt die verkoudheid helemaal te boven komen. Dus een heel saaie week, met heel weinig te melden. Laten we dan maar eens een beetje leuteren en wat dingen vertellen die jullie misschien nog niet weten.

Maandag 4 december 2017

Thuiswerken…eigenlijk wel saai….Mijn dag begint dan wel gewoon heel vroeg. Ik sta op, rol uit mijn bed in mijn comfy flanelen pyjama en kruip achter mijn pc. Tussendoor pik ik ergens nog wel een kop koffie mee. Dit zorgt dat ik heel vroeg in de namiddag gewoonlijk klaar ben. ย Zo heb ik maandagnamiddag nog een beetje vrij.

Dinsdag 5 december 2017

Poeh dag begon al goed. Vrachtwagen in de straat en ik kon met mijn auto totaal niet vertrekken. Gevolg veel te laat op het werk. Jaja ik weet het: je hebt toch een elektrische fiets. Spijtig genoeg moet ik soms heel wat papieren mee naar huis nemen…en die moeten dan dinsdag mee terug. En nee, die passen niet in mijn fietstassen.

Woensdag 6 december 2017

 

Sinterklaas…mijn schoentjes zijn spijtig genoeg leeg gebleven. Dan mezelf maar een kadootje gegeven: gewoon een kleine 5 km lopen, zonder schema…gewoon lopen

 

omdat het kan. Gevlogen heb ik ….Eindelijk mocht ik nog eens. Hetslakje kan af en toe toch eens…hmm een schildpad worden whahahaha.

Donderdag 7 december 2017

Euh…niks speciaal te melden…gewoon werken op het kantoor…’s Ochtends wel nog altijd netjes mijn oefeningen voor mijn enkel afgewerkt. Dit doe ik eigenlijk constant, vooral de oefening van op 1 been staan. Als ik mijn tanden poets, als ik copies moet maken op het werken, sta te koken….

Vrijdag 8 december 2017

Eindelijk nog eens kunnen afspreken met mijn bestie Carolien….en wat gins uitgetest. Vooral de tekst op haar fles was geweldig:ย a pure aphrodisiac gin for the queens(eheuhm), ……gods and kings. Voor de rest ga ik niet te ver uitweiden hierover. Laten we zeggen dat het veel later geworden is dan gedacht. De dag nadien was een beetje zwaar.

 

Zaterdag 9 december 2017

Omdat ik dit jaar voor het kerstmenu instaat, ben ik nu al volop bezig met experimenteren in de keuken. Omdat ik een speciaal kerstmenu in gedachten heb, wil ik zeker zijn dat het te eten is. Dus voorlopig wordt er hier al volop feestelijk gegeten ๐Ÿ˜€

Zondag 10 december 2017

Vandaag stond er het evenement van Fit met Lien en Peter de Groof op het programma: Sunday, runday. Een dagje over hardlopen en zo meer. Super leuk was ย het. Heel wat toffe mensen leren kennen. Verslagje komt binnenkort op de blog.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.