Maandag 27 november 2017

Wat een regendag, het heeft echt niet opgehouden. Daarbij had ik veel werk, dus zat ik al vroeg achter mijn buro.

hardlopen met wind op kop..pff

Ondanks de regen en het vele werk, toch besloten om een loopje te maken. Gewoon effe mijn hoofd terug leegmaken. Poeh wat was met dat. Veel wind. Desondanks was ik blij dat ik geweest was. De dag afgesloten met een heerlijk bad. Meestal ben ik eerder een douche-mens. Af en toe kan ik wel genieten van een bad. Vooral als ik verkouden ben.

Dinsdag 28 november 2017

De verkoudheid heeft de strijd nog altijd niet opgegeven. Daarbij is ze nog aan de winnende hand ook. De drukke werkdag had gezorgd dat ik ‘s avonds echt uitgeput was en vreselijke hoofdpijn had. Normaal stond er een alternatieve training op het programma. Wijselijk besloten om die over te slaan en op tijd mijn bed op te zoeken.

Woensdag 29 november 2017

Sterk vermoeden dat de verkouden echt aan het winnen was. Mijn neus brandde en mijn hoofd leek te barsten.

Donderdag 30 november 2017

Joehoe..ik begin eindelijk de verkoudheid te verslaan. Eindelijk voel ik me wat beter. Dat wil ook zeggen dat het avondloopje zonder problemen kan doorgaan. Wat is het toch gezellig zo s’ avonds door het stad te lopen met al die verlichting.

Vrijdag 1 december 2017

Mijn voetjes nog eens laten verwennen. Een pedicure stond weer op het programma.

Zaterdag 2 december 2017

brr..koud

Brr wat was het koud toen ik wakker werd. En wat zag het wit buiten. Ondanks de kou, of eerder juist door de magie van de kou, gingen we ‘s ochtends vroeg op pad.

Zondag 3 december 2017

De doppenloop stond op het programma…en het weer wilde niet meewerken. Toch gegaan en aangenaam verrast van de loop. (verslag volgt nog)