hardlopen

Week in het kort #38

Deze week: hardlopen natuurlijk, vechten tegen een verkoudheid, een workshop en op safari.

Maandag 20 november 2017

Een dagje van werk inhalen en tussendoor toch nog vlug wat core-stability doen.

Dinsdag 21 november 2017

wachten op groen

Herstelrondje van een kleine 7 kilometer….Nu had ik toch pech dat wel elke keer dat ik een verkeerslicht tegenkwam, dit op rood stond. Ik blijf dan altijd stom wachten of als een gek op die knop duwen (indien aanwezig). Als ik kon zou ik ze vermijden, maar dit is niet altijd mogelijk.

Woensdag 22 november 2017

Ergens heeft die verkoudheid terug moed gevat. Hoofd vol snot en vermoeid. Ook merk ik dat ik wat last van mijn astma begon te krijgen. Dus avondje lekker doorgebracht op de bank met een warme choco en een goed boek.

Donderdag 23 november 2017

lachen naar het vogeltje

Verkoudheid begint richting sinusitis te gaan, pfff. Dus deze avond de training maar overgeslagen. Wandelen is dan ook

een goed alternatief, zo heb ik toch mijn kilometers in mijn benen. Daarbij kon ik nog eens mijn fototoestel boven halen voor foto’s voor een toekomstige blog.

Vrijdag 24 november 2017

Barstende hoofdpijn…

Zaterdag 25 november 2017

druk aan het werk tijdens workshop

Doordat ik vrijdag op tijd in mijn bed gekropen ben, ging het vandaag al weer wat beter. Gelukkig maar, want ik ging naar een workshop van de Blogacademie. Deze workshop werd gegeven door Karin Van Hees en ging over schrijftechnieken voor je blog. Interessante tips meegekregen en weer een heleboel inspiratie.

Zondag 26 november 2017

selfie tijd…

Om 5u30, de wekker, verkouden of niet (mijn lichaam was toch nog niet goed wakker) ging

het richting Beekse Bergen voor de safarirun. Wat was het koud. Het verslagje komt binnenkort online, maar een klein tipje van de sluier: veel dieren gezien 😀

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.