Jeuh ik ben genomineerd voor de Liebster Award 2017. Nu ja: jeuh..ik had eigenlijk totaal geen idee wat dit juist was. Wel al heel veel tegengekomen op sociale media. Dus ik was verbaasd/gecharmeerd/blij dat ik hiervoor genomineerd was door Emmy van Budget Diva Magazine . Nu weet ik dus ook wat die Liebster Award juist is.

Na wat zoek en speurwerk ben ik tot de conclusie gekomen dat het een soort van tag is. Want een echte ‘award’ is het natuurlijk niet. Je wordt niet op een rode loper verwacht om een gouden beeldje in ontvangst gaan te nemen. Deze virtuele Award word uitgedeeld door bloggers aan startende collega bloggers. Het geeft erkenning aan nieuwe bloggers en het is tevens de mogelijkheid om wat meer over de blogger erachter te weten te komen. Zo moet ik antwoorden op 11 vragen. Daarnaast moet ik 5 andere bloggers nomineren.

Voor ik aan mijn vragenlijstje begin, wil ik eerst Emmy nog eens hartelijk bedanken om mijn blog in het zonnetje te zetten. Het was echt superleuk om je nominatie te lezen. Ik kreeg er traantjes van in mijn ogen. Willen jullie Emmy beter leren kennen, kunnen jullie hier haar antwoorden nalezen. Ook raad ik zeker eens aan haar site gewoon eens te bezoeken. Voor mijn als boekhoudster (jaja das mijn echt beroep) is budgettering en omgaan met geld redelijk normaal. Maar voor degenen die hier wat moeite mee hebben, is Emmy de ideale persoon. Haar site zal jullie hierin helpen.

Mijn antwoorden dan:

1. Wat vinden je vrienden en familie van je blog? Of wordt er niet over gepraat?

Zoveel praat ik niet over mijn blog. Enkel met mijn man en mijn beste vriendin. Niet omdat ik het niet wil hoor, maar gewoon omdat het meestal niet echt ter sprake komt.

2. Had je blog voorbeelden of heb je het allemaal zelf uitgezocht?

Nope, totaal geen voorbeelden. Ik wou beginnen te bloggen, geen idee eigenlijk hoe zoiets ineen zat. Dus ben ik op zoek gegaan hoe dat allemaal werkte. Dan ben ik gestart en nu ben ik nog volop aan het leren over bloggen. Want hoe meer ik het doe, hoe liever en hoe meer ik me erin wil verbeteren.

3. Wat doe je als je niet aan het bloggen bent?

Hardlopen hihi.. Neenee ik werk nog voltijds op een boekhoudkantoor. Daarnaast ga ik binnenkort starten met een nieuw project, maar dit blijft nog eventjes geheim (tipje van de sluier: het heeft te maken met hardlopen)

4. Wat is het meest afgespeelde nummer op je Ipod?

Zoals jullie ben ik fan van de harde gitaren, metal dus: hoe harder en duisterder hoe beter. Maar het nummer wat ik de laatste tijd grijsdraai, is er eentje waarin ik mezelf echt ken. Wallflower van In Flames Nu niet het meeste harde metal nummer aller tijden. Maar voor mij herkenbaar.

5. Ben je een ochtend- of avondmens

Ochtend…geen twijfel mogelijk. Ik sta zonder probleem om 4u op. Maar laat me alstjeblief niet iets doen tot 2u ‘s nachts. Ook krijg ik in de ochtend veel meer gedaan. Zo loop ik ook veel liever in de ochtend dan de avond.

6. Wat is jouw favoriete jaargetijde en waarom?

Oei, dit is een moeilijke. Ik vind elke seizoen wel zijn charme hebben. De zomer met zijn zon, de lente met het ontwaken van alles, de winter… Maar als ik echt moet kiezen, geef me dan maar de herfst met zijn kleurenpracht en zijn stormen.

 

7. Is het glas half vol of half leeg ?

Soms zie ik het glas half vol, maar er zijn ook momenten dat het eerder half leeg is. Toch probeer ik zo optimistisch mogelijk te zijn. Ondanks alle tegenslagen dat ik in mijn leven al heb meegemaakt, ben ik toch elke keer weer recht gekrabbeld en door kunnen gaan.

8. Ga je op je gevoel of je verstand af?

Dit hangt echt af van de situatie, maar meestal gaat mijn verstand boven alles. Niet handig in sommige gevallen hoor, want soms blijf ik te lang twijfelen en te redeneren over alles. Zo durf ik niet altijd gaan voor wat ik echt wil, gewoon omdat mijn verstand altijd in de weg zit.

9. Vertel iets over jezelf dat nog niemand weet.

Ik ben een groot open boek, dus ik denk dat, als je mijn blogs een beetje volgt, je wel een redelijk goed idee krijgt van wie ik ben. Ik ben altijd open en eerlijk in alles….dus wat weten jullie nog niet? Laat me nog eens denken…Ondanks dat ik redelijk vlot en sociaal over kan komen, ben ik hier toch wat onzeker in. Zo gewoon mijn mening uiten of iemand aanspreken…ik krijg er nog altijd de bibbers van. Zo ga ik dit weekend voor het eerst naar een workshop voor bloggers…lig er nu al een tijdje wakker van: wat ga ik zeggen, hoe ga ik overkomen…brrr..

10. Wat doe je het liefst op een druilerige zondagmiddag?

Poeh, als ik niks anders moet doen (paardjes, werk, blog…) Geef mij dan maar een goed boek en laat me met rust.

11. Wat wil je graag doorgeven aan anderen?

Wat ik anderen graag wil meegeven: perfectie hoeft niet. De sociale media wordt overspoeld met perfecte levens. Wat is dit saai. Ook hoop ik een inspiratie te zijn voor al die trage hardlopers, wij tellen ook als hardlopers.

 

Nominaties

Natuurlijk is het nu mijn beurt om andere bloggers te nomineren.

Anneke van Mrs Curly and her bunch of crazies . Een toffe madam die natuurlijk ook hardloopt, maar zoveel meer is. Ook een beetje prettig gestoord, dus my kind of favorite.

Lien van Fitmetlien . een supertoffe meid die blogt over hardlopen, maar je ook bestookt met heerlijke recepten.

Marjon van Marjonruns.nl. Een dame waar ik veel respect voor heb met heel veel hardloopavonturen.

Joyce van Runwithjoy.ce Een heerlijke madam die ook blogt over haar avonturen in het hardlopen.

René van RunningReneetje Omdat het niet altijd vrouwen moeten zijn: een supertoffe gast die …jaja je kunt het al raden: ook blogt over het hardlopen.

Mijn vragen voor hun:

 1. Wat doe je als je niet aan het bloggen bent?
 2. Heb je soms een writersblock? Zo ja, wat doe je ertegen?
 3. Had je blogvoorbeelden of heb je het zelf uitgezocht?
 4. Wat is je favoriete ontbijt?
 5. Wat is je favoriete jaargetijde?
 6. Is het glas halfvol of halfleeg?
 7. Ben je een ochtend of avondmens?
 8. Wat is het meest afgespeelde nummer nu op je Ipod?
 9. Wat doe je het liefst op een druilerige zondagmiddag?
 10. Vertel eens iets wat we nog niet over je weten
 11. Wat wil je doorgeven aan anderen?

 

Alvast veel succes voor de genomineerden.

Liefs

Linda