Geen categorie,  maandoverzichten

week in het kort #37

maandag 13 november 2017

thuiswerken…

Thuiswerken…dan begin ik lekker vroeg. Om 6u zet ik me aan mijn buro, nog wel heel donker buiten voorlopig.

balanceren…

Ook staat er ‘s avonds core, kracht, stretch en natuurlijk stabilisatie van de enkel op het programma. Het begint beter en beter te gaan, toch merk ik dat hij nog altijd veel wiebelt. Dus zal ik hier echt werk van moeten blijven maken.

Dinsdag 14 november 2017

daar is die verdomde piste weer

Interval…dit keer was ik mijn steunverband vergeten (niet slim). Dan maar 100 meter sprint elke keer, zo een 14 keer. Tijdens onze training was de atletiekclub ook juist bezig. Wat deed het me deugd om zoveel jong geweld te zien. Hopelijk blijven ze bewegen.

Woensdag 15 november 2017

De laatste keer kine voorlopig…en juist nu heb ik terug een kleine opstoot van Sudeck (wil dus gewoon zeggen extra gevoelig en veel pijngevoel). Volgens de kinesist kan dit gebeuren. Dus zit er niets op dan ijs te leggen en binnen de pijngrens blijven bewegen. Geloof me, dat is niet altijd simpel.

Donderdag 16 november 2017

lekker niets doen…

Voet is nog altijd niet beter (stomme sudeck), daarbij begon er een verkoudheid de kop op te steken. Normaal moest ik 6km rustig gaan lopen. Besloten om toch maar op de zetel te kruipen en mijn boek eindelijk eens uit te lezen (goed boek overigens).

Vrijdag 17 november 2017

Overleven..zo kan ik het beste deze dag samenvatten. Nog zieker opgestaan: hoofdpijn, keelpijn, spierpijn…. Mezelf toch bijeen geraapt en gaan werken tot 13u. Wat was ik blij dat ik thuis kwam en in mijn bed kon duiken.

Zaterdag 18 november 2017

Pajamas all day… uitzieken stond op het programma.

Zondag 19 november 2017

verkoudheid eruit lopen…

Opgestaan en ik voelde me al een stukje beter. Dus kon ik het niet nalaten mijn loopschoenen aan te doen en de laatste strubbelingen van de verkoudheid eruit te gaan lopen. Een rustige 11 km in de beentjes. Wat misschien wel niet zo slim was, want de rest van de zondag geslapen.

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.