hardlopen

week in het kort #36

Maandag 6 november 2017

Natuurlijk stond er weer kine op het programma. Weer wat sleuren, trekken en porren aan die enkel. Het gaat echt de goede kant uit volgens de kinesist…hij is al terug heel beweeglijk..Euhm, dacht dat dit slecht was, maar niet dus.

Zoals jullie weten test ik nu het trainingsschema van nike run club. Daar stond voor vandaag een work-out gepland. Dit moest natuurlijk via een ander app: nike training. Amai, dit was echt geen simpele work-out.

Dinsdag 7 november 2017

Een rustige hersteltraining van een kleine 6km. Nu is het echt wel donker al we ‘s avonds gaan hardlopen. Dus hebben we alles weer uit de kast gehaald om als kerstbomen op pad te gaan. Meestal lopen we op banen met straatverlichting. Toch komen we soms donkere stukken tegen. Dus altijd onze verlichting mee.

Woensdag 8 november 2017

werken, werken, werken…

raar over piste gelopen 😀

Donderdag 9 november 2017

Interval, hier heb ik echt een haat-liefde verhouding mee. Vandaag stond er  10x 200m op het programma. Dus rustig

naar de piste gelopen als opwarming, wat losmaakoefeningen en dan knallen. Dit keer heb ik echt een paar keer geknald. Als je sneller wilt worden, is interval onontbeerlijk. Toch zijn de meters nooit zo lang als tijdens een interval. Nadien was ik wel trots op mezelf. Na wat stretchen en op adem komen, rustig terug uitgewandeld richting huis.

Vrijdag 10 november 2017

Vandaag nog eens bij mijn bestie Carolien binnen gewipt. Onze agenda’s laten dit veel te weinig toe, hier moet ik echt eens werk van maken. Want het was weer super gezellig…en natuurlijk veel te lang blijven plakken. Met als gevolg dat ik totaal geen zin meer had om te koken.

Zaterdag 11 november 2017

Omdat die work-out van maandag zo interessant was (en zwaar), vandaag ze nog eens herhaald. Want ik wil die oefeningen deftig kunnen.

Ook stond er de stallen doen op het programma. Dit is in de regen een echte uitdaging. Volle kruiwagen door een slijkweide duwen..ideale krachttraining.

Zondag 12 november 2017

Whoohoo, weer een lange duurtraining achter de rug. 18 km gelopen …zonder nog echt te moeten wandelen. Het gaat de goede kant uit met mijn enkel. Tijdens onze duurloop bevonden we onze ineens een een mountainbike rit…Dan was het wachten tot de favoriete uitspraak ging langskomen. Nadat er een heleboel ons gepasseerd hadden, was ze nog altijd niet gevallen…maar dan ineens: ‘he, jullie zijn je fiets vergeten'(nu ja, klonk eerder zo: hela, gullie zijt ulle fiets vergette). Ik zal eens dringend werk van moeten maken om hier iets deftigs terug te kunnen antwoorden…

Als jullie me ook op instagram volgen, weet je ook dat we nog een onwillige koe tegenkwamen. Hierbij het verhaal: tijdens onze toch kwamen we langs een boerderij. Ineens kwam er een koe met boer aan de staart naar buiten. Ze moest naar een andere stal…die onze richting uit was. Dan zag de koe ons (we stonden dus al stil)…ze kijkt nog eens en besluit niet verder te gaan. Wij ons dan maar een stukje teruggetrokken..met veel moeite is ze verder gelopen naar de juiste stal. (wel geen foto’s van…wou ze niet nog meer angst aanjagen)

 

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.