Maandag 30 oktober 2017

Maandag is voorlopig nog altijd kine-dag. Er zit al verbetering op maar er is spijtig genoeg nog wat werk aan de winkel.

Dinsdag 31 oktober 2017

De laatste dag van de werkweek…

Woensdag 1 november 2017

Doordat ik nu wat vakantie heb, kan ik eindelijk nog eens wat trainingen in de ochtend afwerken. De training van de dag was 1,6 km tempo. Dus eerst een klein half uurtje rustig gelopen als opwarming en dan eens goed doorlopen.

Donderdag 2 november 2017

Nog een heerlijke ochtendloopje: een 6,5 km rustig op het gemakje. Ondanks dat het wat frisser begint te worden, is en blijft het zalig zo vroeg te lopen.

In de namiddag stond er weer kine op het programma. Normaal wou ik het weekend een bosloopje gaan doen (Gielsbosloop). Maar na overleg met de kinesist besloten om bospaden voorlopig nog maar links te laten liggen.

Vrijdag 3 november 2017

Wat was ik blij dat ik nog tickets voor Metallica had kunnen scoren. Voordien zijn we eerst het stad ingetrokken voor een hapje te eten. Een heerlijk restaurantje ontdekt op aanraden van Carolien: Greenway. Een aanrader.

Het optreden was super. Enkel we hadden deze keer staanplaatsen op het middenplein. Dit was geen aanrader. Veel te druk voor mij..en dat rechtstaan begon echt lastig te worden voor mijn voetje. Toch genoten van de avond.

Zaterdag 4 november 2017

Pfff…ik begin mijn leeftijd nu soms toch te voelen. Veel te laat in het bedje. De dag gewoon rustig gehouden.

Zondag 5 november 2017

Intervaltraining, nog altijd niet mijn favoriete ding. Toch een heel tevreden gevoel achteraf erover.