Een baalweek heb ik achter de rug. Eentje om snel te vergeten met een pijnlijke enkel en een verkoudheid. Toch heb ik ze redelijk goed kunnen afsluiten.

maandag 11 september 2017

Gelukkig werkte in thuis, want mijn enkel deed nog veel pijn. ‘s Avonds toch maar naar de dokter voor wat advies. Enig probleem: ik kan met mijn maag geen ontstekingsremmers innemen. Of ik moet nog wat extra pilletjes nemen voor mijn maag.  Zoiets zag ik niet zitten. Hij heeft me daarom een homeopathisch middel gegeven: traumeel pilletjes. Benieuwd of die gingen helpen.

Dinsdag 12 september 2017

Vandaag werken, met een brace…balen. Dus ook geen hardlopen.

Woensdag 13 september 2017

Bijkomend probleem: dochter is ziek, zwaar verkouden..en mijn neus begon ook langzaam dicht te zitten.

Donderdag 14 september 2017

Yep, ook verkouden dus..en nog altijd niet kunnen lopen. Gelukkig mocht de brace af en was de zwelling afgenomen. Die traumeel werkte precies wel, want ook al een stuk minder pijnlijk.

Vrijdag 15 september 2017

Mijn voetje was eindelijk beter, dus een klein rondje rennen om eens te zien of het ging. Jippie. Alleen die stomme verkoudheid…

Zaterdag 16 september 2017

Vandaag nog iets leuks op het programma: een andere auto gaan uitkiezen. Na lang twijfelen hebben we onze volgende auto gekozen.

Zondag 17 september 2017

Oke, ik had misschien in mijn blog … gezegd dat ik in lussen ging lopen. Dat was echt wel de bedoeling hoor. Maar toen we liepen, ineens besloten om anders te lopen. De 35 km heb ik niet kunnen afmaken, wat niet verwonderlijk was. Toch een goede 20 km gelopen en dan nog een wandeling van 5 km. We waren dus beetje te ver van huis..oeps. De enkel heeft het redelijk goed uitgehouden. Ik voelde mijn enkel wel, maar wel geen pijn.