Geen categorie,  maandoverzichten

Week in het kort #30

Wat een drukke werkweek heb ik achter de rug. Toch vlug een kort verslagje van mijn voorbije week. Een week die gestart is met stijve spieren en geëindigd is met een pijnlijke enkel en daartussen nog een kleine verkoudheid.

maandag 4 september 2017

Wat was ik blij dat ik vandaag kon thuiswerken, beentjes waren toch wat stijf van die 26 km.

Dinsdag 5 september 2017

Training van de dag: 16km. Ik merkte wel dat mijn beentjes nog niet 100 % waren.

Woensdag 6 september 2017

Vandaag maar een extra sessie stretching en foam rolling ingelast. Kleine geheimpje: je zal weinig foto’s hiervan vinden, omwille dat ik meestal mijn oefeningen doe gewoon in mijn pyjama en:of ondergoed. Lekker gemakkelijk.

Donderdag 7 september 2017

Normaal stond er een training op het programma…maar die verkoudheid kwam een beetje roet in het eten gooien. Druk op het werk gehad en echt heel moe. Normaal loop ik met een verkoudheid, maar nu toch besloten om wat te rusten. Dan maar weer op de mat en wat core-stability

Vrijdag 8 september 2017

Mijn voetjes weer eens laten verzorgen bij de pedicure. Daar ook vastgesteld dat mijn blauwe nagel wat loskomt. Er groeit al een nieuwe onder.

Zaterdag 9 september 2017

Die stomme verkoudheid, moe dat ik ervan ben. Omdat ik zondag heel graag mijn training wil kunnen doen…besloten om vandaag echt goed uit te rusten.

Zondag 10 september 2017

Vandaag was het zo ver: 30 km. Zo ver heb ik nog nooit gelopen. Voordien al via fietsknooppunten een weg uitgestippeld en op weg. Ik had me voorgenomen om een snelheid rond een pace van 7:30 te houden. Wat me aardig gelukt is. Tot een bepaald moment: een oneffenheid en daar ging mijn voetje. Niet heel hard omgezwikt, maar het was mijn slechte voet (die kan niet snel corrigeren). Gewoon doorlopen, was mijn gedachte, zoveel pijn deed het niet. Natuurlijk liep ik wel een stukje trager, maar het ging

Toen ik thuiskwam toch maar ijs gelegd en hopen dat het niet erg is.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.