Geen categorie,  maandoverzichten

Week in het kort #28

Maandag 21 augustus 2017

Toen ik foto’s ging nemen voor mijn blog, kwam ik ze maar niet tegen..Ondanks dat we verschillende momenten geweest zijn. Maandag vertrokken voor onze training (12km _zone2). Wat zagen we daar ineens staan? Jep mijn ‘wilde’ koeien..op twee verschillende plaatsen zelfs. Ongelooflijk. Ze waren zelfs redelijk dichtbij (was nog wel omheining tussen hoor). Bij 1 kudde zagen we zelfs een klein kalfje.

Dinsdag 22 augustus 2017

Weer een dagje van werken, werken, werken…

Woensdag 23 augustus 2017

Vandaag een half dagje werken, dus hebben we wat extra tijd. Na het verplicht doktersbezoekje (gewoon controle hoor), gingen we voor 21 km zone 2. Klein probleem: het was die dag warm…volgens sommige zelfs heel warm en voor Mario heet. Met als gevolg dat we er een wandelstukje moesten inbouwen. De eerste kilometers gingen goed. Tegen we aan de 12 kilometer kwamen, kreeg Mario last van zware benen. Nog even wat door gestrompeld, toch maar besloten om wat te wandelen. Na een tijdje lukte het terug om te lopen. Tot dan ging het met mij super. Tegen het einde hadden we het wel echt gehad met de warmte en besloten we de laatste twee kilometers toch maar terug te gaan wandelen.

Donderdag 24 augustus 2017

Een klein aandenken van mijn 20 km: een schuurwondje op een heel vervelende plek. Dus vlug naar de drogist en wat verschillende zalfjes gekocht. Eens zien welke me gaat helpen. Als ik ze nu eens allemaal tegelijk gebruik???

Vrijdag 25 augustus 2017

Normaal stond er nog een training op het programma. Dat schuurwondje strooide enkel wat roet in het eten. Daarbij stond er zaterdag nog eens een wedstrijd op het programma. Dan maar mijn matje uitgerold en een extra sessie core-stability gedaan.

Zaterdag 26 augustus 2017

Omdat ik toch besloten had om mijn pr te verbeteren (nu poging tot) op dwars door Turnhout. Dus heel de dag het rustig aangedaan en me voorbereid hierop. Het verslag hiervan lees je binnenkort op mijn blog.

Zondag 27 augustus 2017

Rustdag gehouden..heerlijk in het zonnetje lezen en nagenieten van mijn prestatie (wat super goed was, oeps al een beetje verklapt)

ps: mijn schuurwondje is nog altijd niet helemaal beter. Wie o wie weet een wondermiddeltje? Ik heb me alvast een pot vaseline en antifrictie creme aangeschaft om herhaling te vermijden.

Tot volgende keer

Liefs Linda

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.