Maandag 31 juli 2017

Geen hardlopen vandaag, enkel werken. ‘s Avonds nog mijn paardjes aan het werk gezet. Ik in conditie…zij ook he.

Dinsdag 1 augustus 2017

Vandaag stond er weer een zone 2 training op het programma. 10km deze keer. Verbaasd was ik toch als ik mijn gemiddelde pace op het einde zag 7min/ km…in maart was mijn gemiddelde in zone 2 was 7min42. Heel tevreden met mijn vooruitgang.

Woensdag 2 augustus 2017

Geen lopen, enkel de verjaardag van Mario voorbereiden.

Donderdag 3 augustus 2017

Mario zijn verjaardag, hij had totaal geen idee wat hem te wachten stond. ‘s Morgens bij het ontbijt gaf ik hem een cadeautje. Hij had dit totaal niet verwacht…en er stond nog een grotere verrassing te wachten. Toen hij van zijn werk kwam stond de grootste verrassing hem nog te wachten. De echte cadeaus.

 

 

 

 

 

 

Vrijdag 4 augustus 2017

Normaal was het hardlopen, maar omdat er voor zaterdag slecht weer voorspeld was en ik had dan een fotosessie gepland, besloten om op de fiets te springen en maar wat foto’s gaan nemen voor mijn blog over de looproute.

Zaterdag 5 augustus 2017

uitleggen hoe ik een selfie kan nemen waar ik helemaal op sta

Zone 3 – 12km stond op de planning. Onderweg een kleine tegenslag, Mario zijn suiker bleef maar zakken. Hij zou niet meer mee kunnen lopen. Dus ik alleen verder, richting huis. Daar vlug nog wat drinken voor hem gaan halen en terug, want ik was veel te bezorgd. Misschien lag het daaraan, misschien had ik gewoon goede benen. Toch een nieuw PR op de 10km. En ja er stond 12km  op het programma..dit was dus niet gelukt.

In de namiddag terug de fiets op. De zon was toch komen schijnen. Dus vlug nog wat foto’s gaan nemen voor mijn looproute.

 

 

 

 

Zondag 6 augustus 2017

Zondagen zijn bedoeld voor mijn lange afstandstrainingen. Dus 24km zone 1 moest er worden afgewerkt. Wat is het toch heerlijk zo ‘s ochtends vroeg te lopen. Spijtig genoeg hier ook wat hindernissen. Tot 16 km geen probleem, maar langzaam begon ik het toch te merken. Op 18 km ongeveer dan gestopt om een heerlijk rijsttaartje te eten.  Terug op weg. We waren nog maar juist vertrokken en Mario begon te merken dat zijn suiker niet goed stond. Daarom wandelen en hij eten en drinken. Na een tijdje terug beginnen te lopen, maar tegen een traag tempo. Gewoon om zeker te zijn dat Mario zonder nog te zakken(dus hypo) thuis te geraken.

De rest van de dag gerust en mijn paardjes weer lastig gevallen 😀

 

Tot volgende week

Liefs Linda