Geen categorie,  maandoverzichten

Week in het kort #25

Een week waarin ik eindelijk terug een beetje zicht op mijn voeding kreeg, met nieuwe blogideeën en natuurlijk weer veel lopen.

Maandag 10 juli 2017

Ik bleef maar sukkelen met wat en wanneer te eten. Feitelijk weet ik het allemaal wel… als ik het voor een ander moet zeggen. Maar jezelf begeleiden lukt niet altijd even gemakkelijk…vooral als je maag blijft zeuren. Daar contact opgenomen met Smart-Sport, want ze beiden ook voedingsadvies aan via sportdiëtiste Ilse Callebaut. Vandaag kreeg ik mijn schema (blog hierover volgt nog).

Daarnaast is maandag ook mijn rek en strek dagje. Dus matje uitgerold en mijn oefeningen gedaan. Wat krijg ik toch altijd een rood hoofd in die downward dog positie.

Dinsdag 11 juli 2017

In mijn schema stond er ook dat ik 1x per week een nuchterloopje kon doen. Natuurlijk wou ik dit direct eens testen. Viel redelijk goed mee, moet ik toegeven. Op het einde merkte ik wel dat ik honger kreeg, maar zoiets is normaal.

‘s Avonds deel 2 van de hardlooptraining: 12 km in zone 3. Mario moest rond de 4 km opgeven, omwille van een hypo en geen risico meer te willen lopen. Moest ik natuurlijk alleen verder….Misschien daardoor dat ik een nieuw pr op de 10 km gelopen heb…sneller thuis. En voor je het afvraagt: netjes binnen de zone gebleven, jaja.

Woensdag 12 juli 2017

Mijn eerste webinar gevolgd over sporten en afvallen (was te verwachten he). Ik vond het wel heel tof, ondanks dat ik niet echt iets nieuws kreeg te horen. Toch ga ik zoiets meer volgen, want vond het wel interessant en zo blijf ik zeker bij met de laatste trends.

 

Donderdag 13 juli 2017

Weer eens iets nieuws geprobeerd: direct na mijn werk gaan lopen. Dit was dus echt geen goed idee. Na 4 km (zo dit getal misschien vervloekt zijn?) kreeg ik een dipje en, nog erger, mijn sudeckvoetje begon lastig te doen (lees: pijn). Dan maar naar huis gewandeld. Tijdens deze wandeling, was ik me weer aan het verwonderen over de mooie plekjes waarlangs we steeds lopen. Zo kwam ik op het idee om een blog te gaan schrijven over mijn mooiste loopplekjes in Turnhout (blog volgt nog).

Vrijdag 14 juli 2017

Jippie..eindelijk nog eens bij mijn beste vriendin Carolien geraakt. Eindelijk konden we nog eens bijbabbelen…waar we ook al direct een datum hebben vastgelegd voor de volgende keer. Dan gaan we nog eens met de koets rijden…spannend. Want zoals jullie misschien weten heb ik vroeger een ongeluk gehad met paard en koets. De vorig keer bij haar op de koets, viel goed mee..maar toch blijft mijn hartje sneller slaan. Binnenkort meer hierover.

Zaterdag 15 juli 2017

Vandaag nog eens naar de tatoeëerder voor alles op punt te zetten…afspraak ligt nu ook vast: 19 december krijg ik mijn nieuwe tattoo.

Piramideloop, toen ik aan deze training begon, kon ik me er niks bij voorstellen. Nu ja ik weet dat het de bedoeling in dat je 5 minuten in elke zone loop, eerst opbouwend en dan afbouwend (dus 1-2-3-4-3-2-1) en dit twee keer (met natuurlijk wat rust ertussen). Nu ben ik tot de conclusie gekomen dat het afzien is. Doodgaan ja…gelukkig kan ik dikwijls doodgaan hoor. Toch superblij met het resultaat en ik heb beide piramides kunnen afmaken.

Zondag 16 juli 2017

22 km in zone 1, dat was het programma. De vraag waar ik altijd mee worstel: waar ga ik die kilometers lopen. Nu is mijn fietsrit naar mijn werk ongeveer 21,5 km…dus waarom dit eens niet lopend doen? 500 meter kunnen we er wel ergens bijplakken he. Daarom ‘s ochtends de trein op richting Herentals en dan al lopend terug naar Turnhout.

 

Nog een klein mededeling: volgende week ben ik van vrijdag tot en met maandag in de Ardennen voor een klein verlofje.

Liefs Linda

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.