Algemeen

10 van mijn favoriete hardloopnummers van het moment

Zoals jullie misschien al wisten: I’m a metalhead and proud of it. Dus ik zit nu vol spanning aan het aftellen naar Graspop Metal Meeting. Daarom heb ik mijn loop- en fietsmuziek aangepast met groepen die op Graspop komen spelen. Metalmuziek is heerlijk om te lopen of fietsen, vind ik toch.

Ik heb een kleine selectie gemaakt van de groepen die ik luister onderweg en die naar Graspop komen (geen schrik: het zijn niet de zwaarste). Daarbij heb ik verscheidene liedjes die ik luid meebrul tijden het fietsen of lopen. Dus het was een zware opdracht maar 10 nummers te kiezen. Hierbij de lijst (volgorde is willekeurig):

Rammstein – Ich Will 

In Flames – Here Untill Forerever

 Sabaton – Primo Victoria

Steel Panther – Death to All But Metal

Hatebreed – I Will Be Heard

Rob Zombie – Dragula

Sepultura – Roots Bloody Roots

Alestrom – Drink

Five Finger Death Punch – Coming Down

Epica – Never Enough

Zo ik hoop dat ik jullie niet afgeschrikt heb en misschien zelfs een klein beetje overtuigd dat metal toch wel ok is. Misschien komen er sommigen van jullie wel naar Graspop, dit zou ik heel tof vinden. Je mag me altijd aanspreken. Ik leer supergraag nieuwe mensen kennen.

Wat is jullie favoriete loop/fietsmuziek? Wie kan ik tegenkomen op Graspop?

Liefs

Linda

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.