Geen categorie,  maandoverzichten

Week in het kort #19

Een week met dat startte met een mindere loop en super beëindigd is. Waar ik eindelijk het gevoel had dat ik genezen ben. Maar ook dat ik dringend terug met stretching en versteviging moet starten.

Zondag 14 mei 2017

hoe gaat dit aflopen??

Vandaag stond er 18 km zone 1 op het programma…Na een tijdje gesukkeld te hebben met de gezondheid, was het spannend. De eerste 15 km gingen vlot, enkel voor die laatste 3 moest ik toch effe op mijn tanden bijten en doorzetten. Aangekomen, voelde ik het serieus in de beentjes. Daarom maar de foamroller bovengehaald en beetje gestretcht.

Maandag 15 mei 2017

Mijn beentjes waren stijf…amai die kilometers van zondag wogen toch zwaarder dan verwacht. Gelukkig was het een rustdag. Enkel de fietskilometers naar en van mijn werk ….nu ja misschien had ik toch maar beter wat meer gestretcht. Dus ‘s avonds terug op de mat.

Dinsdag 16 mei 2017

De beentjes waren nog wat zwaar…maar er stond 10 km zone 1 op het programma. Dus loopschoenen aan en zien wat dit ging geven. Het weer was wel fijn om in te lopen, warm met af en toe wat regen (wat ik niet altijd door had). De benen waren toch niet helemaal hersteld van zondag.

Woensdag 17 mei 2017

Rustdag…enkel werken en nadien beentjes omhoog

Donderdag 18 mei 2017

wandeling naar huis

Poging 2 om te zien of de beentjes hersteld waren: 10 km zone 2. Het liep lekker, echt een stuk beter. Alleen, ander probleem…Mario zijn diabetes kwam een klein beetje roet in het eten gooien: een hypo. Dit gebeurt zelden, maar we zijn hier gelukkig altijd op voorbereid en hebben voldoende suikers bij. Nadeel was wel dat ik totaal uit mijn ritme was gekomen en Mario het niet betrouwde om door te lopen. Daarom het laatste stukje van zo’n 2 km maar gewandeld.

 

 

 

Vrijdag 19 mei 2017

Maar een halve dag werken en daarna rusten…

Zaterdag 20 mei 2017

Zoals jullie misschien wel weten, heb ik ook nog een paard en een pony. Deze dag is daar helemaal naar gegaan: hooi halen, stallen doen, wei herstellen…Misschien wel niet gelopen, maar wel veel wandelkilometers in de benen.

Zondag 21 mei 2017

hier zijn we ergens verkeerd gegaan

Deze ochtend op het programma: 20 km zone 1. Met wat me vorig week overkomen was, was ik toch een beetje bang dat het te ver ging zijn. Maar waterrugzak (jaja een geweldige uitvinding voor lange afstandslopen) aangedaan, loopschoenen gestrikt en vertrokken. We hadden via wandelknooppunten een mooie route uitgestippeld…maar mij al kennende…Yep we waren weer ergens foutief gelopen. Gelukkig nu op een plaats waar ik perfect de weg wist. Vandaag ging de loop eigenlijk verbazend goed. Ook toen ik terug thuis was, voelden mijn beentjes nog redelijk goed. Toch het zekere voor het onzekere genomen en mijn mat uitgerold en heerlijk gestretcht.

De week hebben we afgesloten met een heerlijk uiteten met het gezin.

Liefs

Linda

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.