Geen categorie,  maandoverzichten

week in het kort:week #8

Een week van om de beurt ziek zijn en eindelijk terug in vorm aan het geraken.ย 

Zondag 29 januari 2017

bty

Vandaag stond er een ‘opbouwfase’ als training op mijn programma. Dus ietsje sneller dan mijn comfortzone en tempo proberen op te bouwen. Het ging redelijk goed en mijn tempo begint terug op iets te lijken.

nfd

De dag afgesloten met havermoutpannenkoeken, naar mijn mening veel lekkerder dan gewone.

Maandag 30 januari 2017

Normaal stond er een strechting en wat pilates oefeningen op het programma. Maar ik voelde me heel de dag al belabberd. Daarom besloten om gezellig op de zetel met een film op TV de avond door te brengen.

Dinsdag 31 januari 2017

Een dag om rap te vergeten, …nu helemaal belabberd en totaal geen fut.
Op facebook zag ik nog een bericht verschijnen van iemand die info vroeg over sudรซck en lopen. Ik merk dat er toch nog weinig info bestaat. Na al die jaren dat ik het al heb, is er nog steeds niet veel over te vinden. Daarom voel ik me een beetje verplicht om mijn verhaal hierover te vertellen. Binnenkort dus op mijn blog. Ik hou jullie op de hoogte.

Woensdag 1 februari 2017

dav

Mijn hand is precies toch nog steeds niet in orde…vandaag heb ik terug een probleempje vastgesteld. Juist onder mijn litteken waar ik in de zomer aan geopereerd ben. Afwachten…

bty

Mijn loopschoenen terug aangedaan en eens gezien hoe het ervoor stond. Niet goed, was het besluit. Echt een loopje om snel te vergeten.

Donderdag 2 februari 2017

Les 4 van pilates, ik merk toch al vooruitgang. Nog niet zozeer in lenigheid, maar ik merk dat mijn ‘core’ in vorm begint te komen. En nu: waar blijft mijn sixpack? ๐Ÿ˜€ Lees de rest over mijn lessen in mijn blog die woensdag online komt.

Vrijdag 3 februari 2017

pixlr_20170202103834672_20170202110416907

Mijn blog over wat ik vind over diรซten en zondigen is online gekomen.

bty

Vandaag merk ik echt dat het ‘s ochtends stilletjes, wel nog heel stilletjes, lichter te begint te worden.

Zaterdag 5 februari 2017

bty

Voor het eerst in lang nog eens alleen gelopen. Mario was nog niet honderd procent..om beurt ziek zijn, goed geregeld dus. Het ging echt super..moest me echt inhouden om mij aan mijn opgelegd tempo te houden. I’m back.

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.