Algemeen

week in het kort: week #4

Het is een tijdje geleden omwille van de drukte van de komende feestdagen en ziekte. Ook was er niet heel veel te melden. Ik heb tijdens de feestdagen vooral goed uitgeziekt. Desondanks is er vanalles gebeurd. Dus ga ik jullie een kort overzicht geven van mijn laatste 3 weken.

Week 18 december 2016 – 24 december 2016

Mijn laatste week werken van 2016, poeh dat ging niet vooruit. Ook omdat dat stom griepje maar niet weg wil gaan. Donderdag kwam juist op tijd, eindelijk kerstvakantie…en dus uitzieken en uitrusten. Maar eerst nog de kerstdagen overleven.

Kerstavond vierden we bij mijn schoonbroer en zijn vriendin, die ook 1 van mijn beste vriendinnen is. Het was een superleuk feest. Daarbij heb ik superlekker gegeten. Omdat ze wisten dat ik niet 100 procent was en daarbij nog een maagontsteking had, hadden ze heel licht eten gemaakt.

week in het kort
mijn allerliefste schoonbroer met zijn vriendin (en mijn bestie dus)

Week 25 december 2016 – 31 december 2016

Omdat het op kerstavond veel te laat is geworden, waren we bij mijn schoonbroer en vriendin blijven slapen. Na een rustige ochtend en goed uitgeslapen konden we naar huis. Want Kerstmis vierden we bij mijn ouders, dus ik had geluk dat ik totaal voor niks moest zorgen met deze dagen.

De rest van de dagen hebben we vooral op de zetel doorgebracht met Netflix. Eens goed uitzieken en uitrusten dit had ik echt nodig.

Op donderdag moesten we mijn dochter met haar vriend gaan halen in Tilburg, dus was het gedaan met de  rust.

met zijn vieren op de wintermarkt
met zijn vieren op de wintermarkt

Vrijdag mocht ik eindelijk mijn kerstkado gaan afhalen…Een nieuwe fiets. Mijn man had me een fiets kado gedaan zodat ik met de fiets kon gaan werken (zaagde ik al een paar maanden om) En ik beken: het is een electrische fiets. Natuurlijk direct gaan testen…en vallen natuurlijk. Op een glad stuk heb ik daar een mooie schuiver gezet. Gevolg: zere heup, zere elleboog en dikke, blauwe rechterknie.

week in het kort
mijn nieuwe fiets

Oudejaarsavond…en dochter staat onder uitslag…dat dat maar goed komt. Simpel met ons vieren heerlijk gegourmet en nadien singstar (traditie bij ons)

Week 1 januari 2017 – 7 januari 2017

Nieuwjaar…dochter begint er als een alien uit te zien. Hopelijk trekt het weg. Vandaag komen mijn ouders en mijn petekind. Ik stond al van ‘s morgensvreoeg in de keuken, dus ik hoop dat iedereen het lekker vond. ‘s Avonds was het nog erger met mijn dochter, dus naar de arts van wacht (grote spuit gekregen)

Maandag = eerste werkdag van het nieuwe jaar. Dus vandaag de eerste keer dat ik met mijn nieuwe fiets naar het werk ga. Natuurlijk heeft het nu gevroren en is er een mist. Na een spannende 22 km ongeveer ben ik op mijn werk geraakt. (ben een angsthaas als het glad is hoor).

Woensdag was het even een spannend momentje: telefoon van dochter, uitslag was terug. Nu dus maar naar spoed gegaan. Helemaal onderzocht en een heleboel medicijnen. Hopelijk werkt het nu eindelijk en blijft de uitslag weg.

Met de fiets naar het werk gaan, is heel ontspannend…behalve als het gevroren heeft. Donderdagochtend was het weer zo ver. Nu ga ik een klein geheimpje met jullie delen (beste collega’s die weten jullie zelfs niet..gelieve niet te melden aan mijn baas die nu al zo ongerust is) Ik ben weer gevallen met mijn fiets. Er was een fietster naast haar fiets aan het wandelen, ineens wil ze opstappen en ze wijkt uit naar links (mijn kant dus). Ik moest maar een klein beetje corrigeren..maar het was glad. Dus daar lag ik weer. Gevolg: een blauwe plek op mijn blauwe plek van mijn rechterknie en nu mijn linkerknie ook geraakt. Superdik en blauw, dus zwaar gekneusd. Dus vrijdag wijselijk besloten met de auto te gaan.

Zaterdag niet veel gedaan..knieën eens goed laten rusten.

mde

mijn gruwelknieën
mijn gruwelknieën

 

Zo dat waren mijn laatste drie weken in het kort (humhum). De belangrijkste lessen die ik geleerd heb: vallen kan ik nog altijd niet en auto’s houden heel slecht rekening met fietsers. Daarbij zijn de wegen en fietspaden niet super fietsvriendelijk, maar over het algemeen wel goed gestrooid. Behalve in Herentals, waar ik gevallen ben.

Liefs

Linda

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.