Geen categorie,  maandoverzichten

mijn week in het kort: week #1

Week #1

Mijn eerste week in het kort. Ik ga jullie hier meenemen door mijn week aan de hand van foto’s die mijn kleine en minder kleine hoogtepunten van de week weergeven. Natuurlijk met de nodige info.

Deze week gaat het vooral over de vrieskou en nieuwe spulletjes.

lekker lui op de zetelZondag 27 november 2016

Na twee feestjes achter elkaar, had ik zondag echt wel een dagje recuperatie nodig. Dus gewoon gezellig in de zetel en tv-kijken. Ik word er spijtig genoeg niet jonger op.

vrieskouMaandag 28 november 2016

Toen dat ik ‘s ochtends met mijn auto wou vertrekken, merkte ik dat het gevroren had. Dus kon ik krabben. Nu viel het wel mee, maar woensdag was het veel erger.

lopen in stadDinsdag 29 november 2016

Vandaag stond er een rustige duurloop op het programma. Ik heb samen met mijn man weer door mijn stad(je) Turnhout gelopen. Wat was het koud! De vijver aan het Kasteeltje was aan het dichtvriezen.

vrieskou

Woensdag 30 november 2016

Deze morgen weer serieus moeten krabben. Ik was het echt beu, dus onder mijn middagpauze vlug mijn voorzorgsmaatregelen gaan halen.

 

lekkers op werk lekkers op werkDonderdag 1 december 2016

Mijn laatste werkdag van de week. Gelukkig want er staat weer veel te veel lekkers op de kast dicht bij mijn bureau. Ik moet wel bekennen dat ik er voor een deel tussenzit. Ik heb mijn collega’s reeds een Sinterklaas gegeven en daarbij ook gezorgd voor wat gezonds. Natuurlijk komt er dan juist een klant met een doos pralines. Nu ja, ik moest dus ‘s avonds maar wat extra kilometers lopen.

 

nieuwe koelkastVrijdag 2 december 2016

Mijn nieuwe koelkast/diepvries combinatie werd eindelijk geleverd. Wat een ruimte.

 

nieuwe gsmZaterdag 3 december 2016

Een nieuwe gsm, jippie.

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.